2777
2789
عنوان

خانوما

130 بازدید | 19 پست

😔 تروخدا دعا کنید پری بشم..‌ من شرایط ندارم برای بچه ذاشتن..انقدر استرس گرفتم هرچی دمنوش بود خوردم بی فایده بود

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ان شاالله هرچی خیره

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بی بی چک زدی

اخه من وهمسرم از جهت راب.طه مطمعنیم ..۴ روزه عقب انداختم ..🤲😞همش دعا میکنم بشم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خدایا عوض امثال اسی 

ب من بده قربونت برم 

ب من بددددده 

ی نبنی خوشمل و سالم سلامت

اخه تاکی دلهره بکشم 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اگه بچه باشه و نخواد بیوفته هیچیش نمیشه

من سومی رو خدا خواسته باردارم نمیدونی بخاطر دندون دردم چقد  دمنوش و قرص اینا خوردم که سقط آور هستن اما هیچی نشده   

ان شاالله تو پری بشی

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

خدایا عوض امثال اسی ب من بده قربونت برم ب من بددددده ی نبنی خوشمل و سالم سلامتاخه تاکی دلهره بکشم

ای خدا 🥲دلم گرفت ..عزیزم ب خق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه خواهرم ..من کلا بچه دوست ندارم شرایطشم ندارم 🥲

اگه بچه باشه و نخواد بیوفته هیچیش نمیشهمن سومی رو خدا خواسته باردارم نمیدونی بخاطر دندون دردم چقد د ...

😞تروخدا دعا کن برام ..

استرس خودش نمیزاره پری بشی

اخه ۴ روز شده فردا من میشه ۵😭😭

ای خدا 🥲دلم گرفت ..عزیزم ب خق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه خواهرم ..من کلا بچه دوست ندارم شرایطشم ندارم ...

ما میمیریم برابچه

شوهرم هرشب میگه بارداربشی وای شکمت اینجوری

وای خودت اینجوری

چ ذووووقی میکنه

ی نینی میخام فقط سالم بده زود بده

دست خدا ک سخت نیس

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اخه ۴ روز شده فردا من میشه ۵😭😭

بتا بده خب ....منم فک میکردم از استرس پری نمیشم روز سه تاخیر گفتم بزار بتا بدم بلکه خیالم راحت شه و پری بشم بتا دادم درکمال تعجب مثبت شد باور نکردم دوروز بعد مجدد دادم دیدددم بعلهههههههه وروجک داره اونجا برا خودش زندگی میسازه و هورمونام هی بالا میرع

ما میمیریم برابچهشوهرم هرشب میگه بارداربشی وای شکمت اینجوریوای خودت اینجوریچ ذووووقی میکنهی نینی میخ ...

ان شاالله هر چه زووووودتر بده بهت عشقم

منم سومیه اما شوهرم عااااااشق بچه اس هی شکممو میبوس آیت الکرسی میخونه فوت میکنه براش  

ان شاالله هر چه زووووودتر بده بهت عشقممنم سومیه اما شوهرم عااااااشق بچه اس هی شکممو میبوس آیت الکرسی ...

دعام کن 

دم اذان دعام کن 

اسمم مهساس

با اسم دعام کن تا عید باردارباشم

خاهرام بخاطر،مشکل شوهرش۱۵سال بعد بچه اورد 

اونم بعد مصیبتااااا پیرشد چ فایده

من این مسیر سختو نمیخام

بس سخای کشیدم

دعام کن دم اذان دعام کن اسمم مهساسبا اسم دعام کن تا عید باردارباشمخاهرام بخاطر،مشکل شوهرش۱۵سال بعد ب ...

چشم عزیزم یکم بعد نماز میخونم دعات میکنم