2777
2789
عنوان

بخاطر خیانت شوهرم دستمو با شیشه خط خطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 57 پست
ساینا مریض شده الان اوردمش بیرون پارک سر پوشیده

امیدوارم حالش خوب بشه هر چه زودتر 

شما که تو فکر طلاق نیستی و به فکر بچه هاتی مجبوری خیلی چیزها رو ندید بگیری وقتی همسرت کوتاه بیا نیست 

خواهشا میخاهی همسرتو ادب کنی با کمترین اسیب روحی به بچه هات این کارو بکن شما زن و شوهر دعوا و داستان هاتون تموم میشه بچه ها اینطور نیستن اسیب میبینن

به قول ضرب المثلی یه وقتایی باید کتف شتر رو قورت داد 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

به پدر مادرش بگو آدمش کنن خب 😔

خیلی سخته وقتی فکرشو میکنمو خودمو جات میذارم میفهمم واقعا سخته ولی راهشو پیدا کن اینجوری هیچی درست نمیشه😢

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور متوجه شدی رابطشون ریشه دار هست ?

پیاماشونو دیدم...دلسوزی نکنین اگر کسی تجربه داره بگه...وقتی عصبانی باشی همه کار میکنی دستمو اینجوری کردم یادم نره امروزو هیچوقت..ب خودم گفتم دیگه تموم شد این مرد برام

داغون میشی ببینی شوهرت بهت داره خیانت میکنه...امروز فهمیدم خیلی رابطشون ریشه داره نتونستم تحمل کنم

حالاکه خودزنی کردی حالت بهترشدعایا؟؟؟

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
پیاماشونو دیدم...دلسوزی نکنین اگر کسی تجربه داره بگه...وقتی عصبانی باشی همه کار میکنی دستمو اینجوری ...

آفرین ولش کن از امروز بذار برات مرده باشه برا خودت زندگی کن میدونم خیلی سخته حق داری عزیزم ولی بخاطر بچه هات زندگی کن خدا شاهده بهت قول میده خدا جواب شوهر تو میده بد می‌بینه حال فقط بشین وببین 

بهترم..باز فهمید ک خودمو بخاطرش همه کار میکنم

ببین عزیزم اگه میخوای جداشی زودترجداشوهم خودتوهم بچه هاروازاین بحث هاخلاص کن اگه هم نمیتونی لطف کن به خاطربچه هات جوخونت متشنج نکن مردای هوس بازوقتی میفهممن زناشون همه چیز میدونن به کارخودشون ادامه میدن تازه پرروترهم میشن

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷
پیاماشونو دیدم...دلسوزی نکنین اگر کسی تجربه داره بگه...وقتی عصبانی باشی همه کار میکنی دستمو اینجوری ...

الان تازه موضوع داغ هست اما بعد یه مدت افسرده میشوی و هر چی بهت محبت کند دیگه هیچ حسی بهش نداری مردی که خیانت میکند میمرد واسه زنش اما بخاطر دخترهات مجبوری باشی و سعی کن بیشتر در کنارش باشی و بهش محبت کنی اونم جذب تو میشود اما قلب تو واسه همیشه شکسته اون الان بیشترین محبت بهت میکند تو هم رد نکن محبت هاشو

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
اصلا طلاق نمیشه بچ هام‌گناهن..باید ادمش کنم

اون ادم نمیشه تو خودتو بچه هات نجات بده.

برا این ادم که ارزش نداره چرا اینکارو کردی .

الان بچه ها تو رو دارن اعوش تو رو میخوان .

خودتو جمع جور کن بزار اون خوش باشه اخر اون صرر میکنه .

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟