2777
2789

خیلی خیانت سخته...وقتی فهمیدم داره میره مشروب ببره با دختره بخوره داغون شدم دعوامون شد لیوانم رو شکستم دستمو خط خطی کردم جلومو گرفت شوهرم وگرنه رگ دستمو میزدم هیچکسو ندارم پدرم مرده مادرم عروس شده رفته ی شهر دیگه.۲۱ سالم هست۶ ساله ازدواج کردم شوهرم ۱۰ سال بزرگتره دوتا دختر دارم ۳ ساله و ۶ ماهه.بخاطر بچههام میسازم.طلاق هم پشتوانه ندارم بگیرم کجا برم...الانم دستم ب شدت میسوزه ..هعی روزگار توروخدا کمکم کنید ی راهی جلو پام بزارین

وای خدااااا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبرت بده کشتن خودت سودی برای بچه هات نداره به فکر اوناباش نذتر اونا تنها باشن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

درک میکنم خیلی سخته ولی این راهش نیست که به خودت صدمه بزنی

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

ارزش داره ب خاطر یکی دیگه خودتو آسیب بزنی؟؟

پاشو دستتو یکم عسل بزن زود زخمت خوب شه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))