2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکای اقامون امام حسین

215 بازدید | 22 پست

خانمای محترم نی نی سایت شمااگه برفرض اون خانم هم‌توهین کرده باشه شمانبایداینجوری برخوردکنیدمگه جی شده نظرشوگفته.امامای ما باصبرکارشون روجلوبردن حتی موقعیتی پیش اومده ک ده سال موفق نشدن یکی رو هدایت کنن ولی صبرداشتن شماچراجای راهنمایی کردن ایشون اینجوری مدام تامیک میزنیدکه چی روثابت کنیدهمه میدونن ملت ایران چقدبه امام حسین لطف دارن گرچه من خودم ازاین ناراحتم ک چرا امام مانبایدایرانی باشه ولی توهینی درکارنیست شمااگرمیتونستیداون خانم روبازبون خوش راهنمایی میکردیدخیلی بهترازاین کارتون بود.پس یکم بیشترصبورباشید

سلام لطفا برای شفای دو بیمار لاعلاج ، محمدصادق و خواهرش ، یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید . اجرتون با امام حسین ع

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم ما چیزی نگفتیم بهشون

مثل خودشون هم توهین نکردیم

فقط بصورت محترمانه تایپکی که دوست داشتیم رو زدیم

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

عزیزدلم ما چیزی نگفتیم بهشونمثل خودشون هم توهین نکردیمفقط بصورت محترمانه تایپکی که دوست داشتیم رو زد ...

اوم دقیقا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عزیزدلم ما چیزی نگفتیم بهشونمثل خودشون هم توهین نکردیمفقط بصورت محترمانه تایپکی که دوست داشتیم رو زد ...

دقیقا

نمیدونم ولی جپچرا با مخالفتای بیشتری روبه رو شدیم

میخواید دعوا کنید لطفا پای تاپیکای مارو وسط نکشید😁❤️

🌸هرکه با حُب حسین کار ندارد    

جهان را سیه و تار میپندارد🌸

🌸بیخود نیست گویند ضامن اهو به رضا 

دعای این قوم عجیب گره گشایی دارد!🌸

اینم یه شعر از بنده یهویی

که تاپیکتون مزین بشه🥹💞

❤️

دقیقانمیدونم ولی جپچرا با مخالفتای بیشتری روبه رو شدیممیخواید دعوا کنید لطفا پای تاپیکای مارو وسط نک ...

😍😍😍😍😍👌👌👌

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

دقیقانمیدونم ولی جپچرا با مخالفتای بیشتری روبه رو شدیممیخواید دعوا کنید لطفا پای تاپیکای مارو وسط نک ...

درخواستم رو قبول کن عزیزمم

میگفت:اگهدیدۍنمازت بهت لذت نمیدهقبل ازتکبیروشروع نمازبگو‹صلۍالله‌علیک‌یا‌اباعبدالله›این نمازمَحشرمیش ...

درخواستم رو قبول کنیدد لطفااا

انتظار دیگه ای نمیره ، ما کلا مذهبی نداریم تو ایران ما متعصب افراطی فقط داریم

اره والا.واقعایه عده معتقدهم باکارادمای افراطی بی اعتقادمیشن ماکه ادعای شیعه بودن داریم نبایداینطورباشیم ادم بایدانسانیتودرنظربگیره توزمان گذشته کافرومسلمون باحجاب وبی حجاب باهم زندگی میکردن چه بساسره یک سفره غذامیخوردن ولی هرکس اعتقادات خودشوداشت اعتقادات هرکس برای خودش قابل احترامه هرچندبه نظرمااشتباه باشه اون بادلیل به اعتقاداتش رسیده پس ماهم بایداحترام بزاریم ن توهین کنیم این به دورازانسانیته