2777
2789
عنوان

نذریی

85 بازدید | 13 پست

خانوما نذر مجرب که حاجت بده سراغ ندارین؟ چه پولی چه ذکر و قرآن چه غذا و خوراکی و ...

تا الان نذر فرهنگی کردین ؟

من یه بار نذر کردم اگه مشکلات دانشگاهیم حل شد ، چون خودم خیلی بخاطر ندونستن روال و کسی راهنماییم نکرد ، توی روال کارای اداری دانشگاه به مشکل خورده بودم اون موقع  شدید ، نذر کردم هر زمان دیدم کسی کمک میخواد از دانشجوهای دانشگاه یا سوال میپرسه کسی جوابگو نیست از راه های اداری دانشجویی یا پرسشنامه واسه ارشد یا دفاع یا هر کمکی یا مثلاً میخواد حذف پزشکی کنه راه رو بلد نیست و هرچی ...راهنماییش کنم

...

سفره حضرت ابوالفضل

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

نه نذر فرهنگی نداشتم ولی الان ک شما گفتی خیلی خوشم اومد 

کاش ایده های بیشتری از نذر فرهنگی بدین 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی

چطوریه ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

میشه توضیح بدی راجبش؟

نذر کن حاجتت رو گرفتی سفره حضرت ابوالفضل بندازی

داخل سفره غذا و.. میزارن و بقیه میان میخورن خواستی بیشتر توضیح میدم

با همین خودم حاجت گرفتم

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

میشه توضیح بدی راجبش

شما حاجت تو میگی بعد شروع میکنی تا ۴۰ روز  هر روز ۱۴ تا صلوات و ۷ تا توحید میخونی و هدیه میکنی به شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی 

ایشون نمیدونم بشناسی یا نه 

ایشون همون کسی که در حرم امام رضا میشست و برای حاجت مردم دعا میکرد و همه به حاجت هاشون میرسیدن 

سرچ کن میاره 

یدونه هم یاسین که ۷ تا چهار شنبه باید خوند که دقیقا نمیدونم چند تاشو باید نگه داشت بزن اینترنت میاره 

یا علی

نه نذر فرهنگی نداشتم ولی الان ک شما گفتی خیلی خوشم اومد کاش ایده های بیشتری از نذر فرهنگی بدین

مثلا اگه معلم هستی سالی چند نفر رو رایگان درس بدی یا اگه آرایشگر هستی سالی چند رو رایگان مو کوتاه کنی یا مثلاً رایگان واسه کودک کار مو کوتاه کنی ، اگه میتونی یه کیک یا یه غذا رو خوب بپزی سالی یکبار یه قابلمه کوچیک غذا بپزی بدی به یه سالمند که توان پخت غذا یا کیک و اینا نداره 

...

مثلا اگه معلم هستی سالی چند نفر رو رایگان درس بدی یا اگه آرایشگر هستی سالی چند رو رایگان مو کوتاه کن ...

خیلی خوووبه کاش این فرهنگ جا بیفته ☹❤

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

خیلی خوووبه کاش این فرهنگ جا بیفته ☹❤

یا مثلاً اگه نقاش هستی سالی یکبار رو رایگان نقاشی کن یا اگه آشپز هستی سالی یه عروسی رو رایگان بپز یا فیلمبردار یا عکاس هستی سالی چندتا رو رایگان عکس بگیر ازشون یا بچه های کوچیک رو ، اگه توی خونه گل پرورش میدی سالی یه گل یا گیاه رو هدیه بده ،  یا بلدی لیف ببافی یا کش مو درست کنی یا خیاط هستی ، سالی یه خدمات رو به چندتا نیازمند یا بچه یا سالمند رایگان انجام بده ، اینا میشه نذرای کوچیک و غیر مالی و فرهنگی 

...