2777
2789
برا من ١٢.٥ ارتفاعش ٥.٢ فرق انچناني ندارن

۴۷۵ الان چحوریه؟؟؟؟

من اصلا نتونستم از نت اندازه هاشون رو پیدا کنم، از روی جعبه ی خودم میدونم که اندازه مال خودم چقدر شده. 

الان شما حالتون خوبه؟ درد ندارین؟ بخیه دارین یا اصلا هیچی معلوم نیست؟ یکی از کاربرای اینجا میگفتن از زیر سینه شون ی نخ آویزونه و میبینن، درحالیکه مال من از همون اول یه خط صورتی بود. البته که من گوشت اضافه میارم، الان همون خط صورتی هست ولی کمی برجسته شده که دکتر گفت سیلیکون شیت بزار.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
۴۷۵ الان چحوریه؟؟؟؟من اصلا نتونستم از نت اندازه هاشون رو پیدا کنم، از روی جعبه ی خودم میدونم که اندا ...

جدول سايزاي موتيوارو دارم ولي منتوروپيدا نكردم بخيه من جذبيه هنوز پانسمان روشه فردا بايد برم حمام پروتزمم روي عضله بود درد نداشتم زياد درحدي نبود ك مسكن يا شياف مصرف كنم قابل تحمل بود ولي وااااقعا از سايز ناراحتم اصلا نميدونم چيكاركنم من توان عمل دوباره رو ندارم الان فك كنم ٧٥ بشه سايزم اصلا چيزي ك تو ذهنم بود نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۷۵ الان چحوریه؟؟؟؟من اصلا نتونستم از نت اندازه هاشون رو پیدا کنم، از روی جعبه ی خودم میدونم که اندا ...

475 موتيوا ميشه uhp عرض ١١.٧٥ ارتفاع ٥.٨ 

اگ ميدونستم انقد تفاوتا كمه بزرگترينو ميذاشتم حداقل دل خودم راضي ميشد

عزیز جانم

بهش فکر نکنین

سایز من به زوووووور ۷۰ بود، پروتز گذاشتم شده ۸۵ کاپ سی، که اصولا ۹۰ میپوشم، راحتم. با hp400 منتور. مال شما که باید بزرگ‌تر شده باشه. برای من بزرگ‌ترین اندازه ای که جا میشد رو به دکتر گفتم که بزاره، ولی خب دروغ چرا، منم ترجیح میدادم بزرگ‌تر باشه. ولی همینم از نداشتن بهتره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیز جانمبهش فکر نکنینسایز من به زوووووور ۷۰ بود، پروتز گذاشتم شده ۸۵ کاپ سی، که اصولا ۹۰ میپوشم، را ...

ظاهرش نسبت ب روزاي اول چ تغييري كرد؟گن من سايز ٧٥ خيلي فشارش زياده ميخوام ببينم بزرگتر ديده ميشه بعدا يا از اينم كوچيكتر ☹️

گن که مال من مدیوم بود، غزن جلو، بالای گن هم یه باند جداگانه بالای سینه بسته میشد که پروتز رو فشار بده پایین. بعد ۳ روز رفتم حموم بعد دیدار دکتر، دکتر یه درجه گن رو آزاد کرد.

تو حمام هم دکتر گفت بالای سینه رو زیر دوش آب گرم ماساژ بده، پروتز بیاد پایین. مال من آره تغییر کرد، پروتز اومد پایین و سینه ام رو به جلوتر شد. الان بعد یکسال باشگاه میرم باید گن و اون باند رو ببندم. دکتر گفت سوتین ببند، بزار سینه ات سفت و خوش فرم بمونه وگرنه مثل سینه معمولی افتاده میشه. منم ندید بدید، یکسره سوتین های خوشکل میبندم

گن که مال من مدیوم بود، غزن جلو، بالای گن هم یه باند جداگانه بالای سینه بسته میشد که پروتز رو فشار ب ...

مال من اصلا بالا نيست اون كش بالاي سينه هم ندارم كلا سرجاش گذاشته حتي پايين تر از چيزي ك ميخواستم خيلي تحقيق كردم و وسواس ب خرج دادم اخرم بد شد من ب احتمال زياد كارم ب عمل دوم بكشه 

گن که مال من مدیوم بود، غزن جلو، بالای گن هم یه باند جداگانه بالای سینه بسته میشد که پروتز رو فشار ب ...

سلام خوبي عزيزم من فردا ميشه يك هفته ك عمل كردم خيلي احساس فشار و سنگيني دارم كي يكم بهتر ميشه ؟

من دنبال برعکسشم

باور کن منم

همیشه لباسم اندازست فقط دکمه روی سینه ترکونده میشه🤕

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
سلام خوبي عزيزم من فردا ميشه يك هفته ك عمل كردم خيلي احساس فشار و سنگيني دارم كي يكم بهتر ميشه ؟

عزیز جونم سلام

شبت و احوالت خوش

امیدوارم بهتر شده باشین

تا به شرایط جدید خودتون و بدنتون عادت کنه، طول میکشه. تقریبا تا  یک ماه. ولی اگه منظورتون سنگینی از وزن پروتز باشه، من اصلا نداشتم، فقط بدنم کوفته بود و حس اضافه بودن تو بدنم اوایل داشتم، مثل پُر کردگی دندون. 

کی قراره برید دکتر؟ حمام رفتید؟ پانسمان رو باز کردید؟

من بعد ۳ روز، با همون پانسمان که فقط یه باند ساده و چسب بود رفتم حموم، اجازه نداشتم بازش کنم، با همون خیسی باند، رفتم دیدار دکتر، ایشون پانسمان رو برداشتن و از اون به بعد پماد زدن شروع شد. بعد یک هفته کرم ترمیم کننده زدن تا همین امروز ادامه داره.

عزیز جونم سلامشبت و احوالت خوشامیدوارم بهتر شده باشینتا به شرایط جدید خودتون و بدنتون عادت کنه، طول ...

مرسي عزيزدلم 

خيلي بهترم ولي گن خيلي فشار مياره ي طرفم درد و احساس فشار بيشتره وقتي بازش ميكنم راحت ترم 

بعد از ٣ روز رفتم حمام پانسمان رو برداشتم ولي روي بخيه چسبه مثل چسب بيني ك گفت اونارو ديت نزن تا فردا ك برم دكتر ببينه 

منم حس سنگيني ندارم ولي گن از بغل فشار مياره درد ميگيره  جاي بخيه شما مونده يا محو شده؟ بعد از چندماه راحت به پهلو تونستين بخوابين؟

گن به من حساسیت داد، تمام زیر بغلم رو قرمز و ملتهب کرد. دکتر گفت اول یه تاپ نخی بپوش بعد گن ببند.و اینکه گن رو دکتر یه درجه گشادتر بست، اون سه روز خییییلی تنگ و فشرده بود. هنوزم که باشگاه میرم و گن رو بابد بپوشم، اول یه تاپ نخی میپوشم، روی اون گن میبندم.

دکتر وقتی بانسمان رو برداشت هیچی روی زخم من نبود، بخیه ها فقط یه رد صورتی کمرنگ بود، الانم تقریبا همونجوریه ولی طول میکشه تا کاملا خوب بشه که برای من اصلا اهمیت نداره. هرهفته، یه ذره صافتر میشه خوابید، من اوایل دقیقا شکل صندلی مینشستم و میخوابیدم. بعد ۲ ماه که گن رو باز کردم، جرات کردم به پهلو بخوابم. اولا خیلی غریب و نگران کننده بود، ولی بعد دیگه با روال عادی برگشتم.

گن به من حساسیت داد، تمام زیر بغلم رو قرمز و ملتهب کرد. دکتر گفت اول یه تاپ نخی بپوش بعد گن ببند.و ا ...

من گنم از روز اول رو گشادترين حالتش بود ولي امروز اصلاااا نتونستم ببندم خيلي دردم ميگيره بازش ميكنم دردم ميفته فردا برم ببينم چي ميگه كلافم كرد امروز 😞

من گنم از روز اول رو گشادترين حالتش بود ولي امروز اصلاااا نتونستم ببندم خيلي دردم ميگيره بازش ميكنم ...

سلام خواهر

خوبین؟

دکتر رفتین؟ چی میکه دکتر؟؟؟

امیدوارم خوب باشین ‌و مشکل و ناراحتی نداشته باشین!