2777
2789
عنوان

روز پریود از لکه بینی شروع میشه یا خونریزی؟ بچهاا بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 27 پست

آره عزيزم براي خودمم قابل باور نبود من براي نازايم پيش دكترنميرفتم فقط سونودادم كيست ريز داشتم بدونه قرص آمپول پري نميشدم ازفك بارداري درامده بودم فقط ميخواستم پريودام منظم بشه ميدونستم تا پريودم منظم نشه باردارنميشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرصاي ك دكتر تجويز كرد قط كردم فقط رازيانه خوردم شما هم يا قرص بخور يا رازيانه فك كنم دوتاش باهم ...

آخه دکتر که قرص مدروکسی داده گفت تا سه ماه بخور اگه باردار نشدی بیا . الان یکماه خوردم . بعد اگه قطعش کنم و باردار نشم دوباره باید دوره درمان سه ماهه رو بگذرونم.  تصمیم گرفته بودم با هم بخورم دیگه قشنگ تخمدانا فعال شن😁

حالاهم ازدكتربپرس اگه مشكل نداره باهم بخور من بعدمصرف ازماما پرسيدم گفت اگه پليپ رحم داشتي مصرفش برا ...

تا پایان سه ماه دکتر نمیرم که ازش بپرسم . شهر دیگست.  نمیدونی یعنی با هم خطرناکه؟