2777
2789
عنوان

درمان عفونت واژن

112 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میدونین برای عفونت قارچی چه درمانی قطعی جواب میده؟

چند وقت پیش فهمیدم دچار این عفونت شدم رفتم دکتر هم بهم آمپول داد هم پماد و قرص واژینال وقتی استفاده کردم بهتر شدم ولی بعد یه مدت دوباره برگشت‌.بهداشتمو خیلی رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه خیلی اعصابمو بهم ریخته.

اگر راهکاری دارید بهم بگید.ممنون

منم بعدازمسافرت رفتم چکاب ک فهمیدم شدیدا درگیرشدم بهم داروداد بهترم ولی کامل خوب نشدم فردا دوباره میخوام برم

شماهم دوباره برو دکتر

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعدازمسافرت رفتم چکاب ک فهمیدم شدیدا درگیرشدم بهم داروداد بهترم ولی کامل خوب نشدم فردا دوباره می ...

من ژل بهداشتی ضد قارچ هم گرفتم ولی دقیقا از وقتی استفادش کردم انگار بدتر شدش

هیچوقت خوب نمیشه من از وقتی ب بلوغ رسیدم عفونت داشتم الانم تو بارداری پدرم دراومد از عفونت خداکنه بر ...

نه عزیزم ایشالا که مشکلی پیش نمیادش

عمه ی منم توی دوره بارداریش عفونت شدید داشت با درد های خیلی زیاد جوری که باید فقط دراز می‌کشید خداروشکر مشکلی برای بچش پیش نیومد.

حتما تست پاپ اسمیر اچ‌پیوی بدین اونایی که عفونت دارین یه دلیلش این مبتونه باشه

من خودم چندسال درگیر بودم رفتم پلاسما تراپی انجام دادم و فهمیدم عفونت من از حساسیت هایی که به خوراکی داشتم بوده فست فود شکلات شیرینی جات گوجه عدسی و خیار پنیر نوشابه میخورم شدید شروع میشه به اینا حساسیت دارم