2777
2789

تروخدا یه راهی بزارید جلوی پام

دوسال بیشتر هست که دست از سرم ور نمیداره 

به خوام نکته خوب شو بگم خیلی جاها مراقبم هست ولی دیگه روانی دارم میشم

خیلی تنهام و این تنهایی اذیتم میکنه 

اذیت نداره ولی تا روزی که با کسی صمیمی نشم یا وارد رابطه ای نشم 

حتی با همجنس خودمم مشکل داره چه برسه جنس مخالف ک واویلاست من بخاطر همین دوست چندسالم و گذاشتم کنار

قبلانا اینجوری نبود ولی تازگیا اگه بخوام به کسی نزدیک بشم خودش و به اون طرف نشون میده و همه ازام میترسن آدما از ام فراری ان 

همه میگن احساس سنگینی کنارت داریم 

هیچ کس یه شب تو خونم نمیتونه بمونه....

وای خدا چند روز پیش یه جایی بودیم یهو یه دختره چنان جیغ میزد و میزد تو سر و صورت خودش و ترسیده بود از اطراف که همه خشکشون زد بخدا انقد قشنگ بود و طریف این دختر مادرش گفت همزاد داره و اذیتش میکنه و میبینتش وای دختره داد میزد ای خدا ای خدا دور و بر خودشو یجوری نگاه می‌کرد معلوم بود یچیزی دورش میچرخه گفت دوساله اینجوریه بعدش گفت دانشجو حقوقه خیلی خیلی وحشت کرده بودم و دلم سوخت بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.