2777
2789

خانوما کسی می‌دونه چطوری هست ؟؟! 

ثبت نامیه ؟؟. 

و اینکه واریز ایناش چطوریه ؟؟!

تاپیک زدم هرکسی سوال داره از هم بپرسید 

یکی از دوستان گفت بهم که ما تو محل خودمون 

نوشتیم این مسکن ملی منتظر تماس و اینا هستیم 

برای انتخاب و واریز بازم ثبت نام داره یا نه چطوری هست 

همدیگرو اگر میتونید راهنمایی کنید ❤️🌸🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری ثبت نام میکنی بعد مدتی پیامک میاد مبلغ پول هم چند ماه یکبار 50 میلیون باید واریز کنی الان نمیدو ...

آهان شما انجام دادید ؟؟! 

بعد کلا چقدر پول واحد میشه اولش میگن ؟!!

آهان شما انجام دادید ؟؟! بعد کلا چقدر پول واحد میشه اولش میگن ؟!!

بخدا هیچ معلوم نیست 

ما سه سال پیش ثبت نام کردیم اولین بار 40 میلیون و دومین بار چند ماه پیش 50 میلیون واریز کردیم و خبری نیست که نیست فکر کنم 8 یا 9 واریزی 50 تومنی داره 

بخدا هیچ معلوم نیست ما سه سال پیش ثبت نام کردیم اولین بار 40 میلیون و دومین بار چند ماه پیش 50 میلیو ...

خب اینطوری اومدن تا چند سال گرفتن 😐

بعد ی چیزی عذر خواهی میکنم جسارتا کدوم شهر. هستید ؟؟؟

ببین تمام پولی که باید بدی خب بستگی به متراژ خونه داره که معمولا دو این طرح بین 65 تا 90 متر متغیره.

طبق اخرین تغییراتی که هزینه ساخت یک متر از این واحدها کرده،اورده متقاضی یه چیزی در حدود 800 تا 900 میلیون هست.550 تا 650 هم بستگی به اینکه تو کدوم شهر باشی بهت وام میدن. یعنی در کل پولی در حدود 1500 باید بدی

ببین تمام پولی که باید بدی خب بستگی به متراژ خونه داره که معمولا دو این طرح بین 65 تا 90 متر متغیره. ...

آخی چه جالب .

مرسی برای توضیحاتت عزیز دلم 

بعد شما میدونید ثبت نامش کی هست یا اصن هست باز ؟؟؟

ببین تمام پولی که باید بدی خب بستگی به متراژ خونه داره که معمولا دو این طرح بین 65 تا 90 متر متغیره. ...

یه سوال میگم چطور خودشون سر خود تایین کردن که مثلا من فلان منطقه بیفتم شما فلان منطقه؟ 

الان مال مسکن ملی های شهر ما یکی اینور شهر و اون یکی اون ور شهر دارن میسازن یه منطقه بهتره و یکی خب از امکانات مقداری دورتره 

اره درست میگی...این که تو کدوم پروژه بیفتی دست ما نیست...دقیقا سر خود تعیین کردن که تو کدوم پروژه باشیم. اما تو استان ما پیامش اومده که اولویت انتخاب واحد با کسب هست که امتیاز بیشتری داشته باشه.امتیاز هم بر اساس مقدار واریزی هست. مثلا اگه تو پروژه 1 باشب میتونی متراژ،طبقه و بلوک رو انتخاب کنی