2777
2789

من ۲۷ سالمه یه اقای ۳۹ ساله ازم خوشش اومده وکیله منم داوطلب ازمون هی میگه بیا بریم یه شهر دیگه برای اطلاع ازکلاسهای موسسه ،بنظرتون میخاد سواستفاده کنه؟؟اخه زنگ زده ازهمکار سابقم ک هم خدمتیش بوده پرسیده خانم فلانی چجور دختریه پدرش چه کاره هست و؟؟

این‌طوری نه 

چند هفته لااقل تو همون محیط زندگی خودتون برید بیاید بعد.

من در ساحل دیدم یک زرافهه ای را که به مانند یک روز روشن در شب تاریک میتابید و همه جا را مانند قامت چون سروش می‌رقصد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نکنی تنها پاشی باهاش بری ی شهر دیگه ب بهونه موسسه و درس و ...

اگ قبول کنی خودتو کوچیک کردی

شما و ایشون هنوز هیج صنمی با هم ندارید ک باهاش بری مسافرت اگ قصد آشنایی داشته باشه فقط و فقط کافه و رستوران و پارک های شهر خودتون اونم کمتر از دو ساعت

الکی خودتو سبک نکن با مرد غریبه این شهر و اون شهر نرو . سنگین و رنگین توی شهر خودت جهت آشنایی کافه و رستوران برید .

اگر قصد ازدواج دارید باید عاقلانه رفتار کنی ته دور از جون بگه سبک مغزه 

این نیز بگذرد .....
الکی خودتو سبک نکن با مرد غریبه این شهر و اون شهر نرو . سنگین و رنگین توی شهر خودت جهت آشنایی کافه و ...

دقیقا همین قصدو دارم عاقلانه رفتار میکنم قصد ازدواج داشت ک میاد جلو نداشتم فدای سرم چیزی ازدست ندادم ،درضمن شهرخودمون کوچیکه نمیشه کافه اینا بریم 

این آقا ۳۹ سالشه یعنی دهه شصتیِ احتمالش زیاده ک داره احتمانت میکنه چون دیدگاه اونا معمولا اینه میگه بذار بهش این پیشنهاد رو بدم بریم ی شهر دیگه اگ قبول کرد کنسله چون دختر سبکیه اگ قبول نکرد برا ازدواج بسیار مناسبه

این آقا ۳۹ سالشه یعنی دهه شصتیِ احتمالش زیاده ک داره احتمانت میکنه چون دیدگاه اونا معمولا اینه میگه ...

اهم دقیقا منم همچین فکری دارم ،منم گفتم واقعیت بخام برم کلاس هم به برادرم میگم میبرتم