2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=368345854]مثلا چی کار میشه وقتی اینا رو میخوره؟ میشه بی چون پسر منم حساسیت پوست داره ولی نمیدونم به چی حساس هس ...[/QUOTE

یبوست خونریزی  روده کهیر تیرگی پوست اسهال 

باید با قطع و وصل کردن موادی گه شک داری بفهمی یا طول زمان میفهمی یهو زیادمیشه یاکم 

بچم یه مدت گیر داد ماکادونی خیلی خورد افتصاح شد دیگ فهمیدم از گندمه  ماکارونی قطع کردم بهتر شد ولی خوبنشد گندم قطع کردم خوبشد

چند سالشه؟ یغنی آلرزیش به صورت اگزما نشون میده؟ پوست قرمز میشه خارش داره؟ دکتر چی گفت؟ تست دادین؟

روی زانوهاش از هم نوزاد بود حالت سفیدی داره. الان پنج سال و نیمش هست بعضی موقع ها گوشش میگیره دکتر گفت حساسیته بینیش میگیره خیلی شبها. اصلا نمیدونم به چی حساسیت داره

[QUOTE=368345854]مثلا چی کار میشه وقتی اینا رو میخوره؟ میشه بی چون پسر منم حساسیت پوست داره ولی نمید ...

چقدر سخته نون نخوره چی بخوره؟ خدا الهی همه بچه ها سالم باشن بچه ی شما هم خوب بشه. چند سالش هست؟ 

چرا میخای نون و برنج ندی بچه شما شاید اصلا الرزیش عدایی نباشه چه برسه به اینا الکی بچرو محروم نکن

دکترای اینستاگرام میگن از نشتی رودست و گلوتن و برنج برای روده که اتصالاتش مشکل پیدا کرده بده خصوصا گلوتن

تو تب نباید مسکن بدیم ؟

من زیاد دادم

از بچه پرستارش ویروس گرفته بود به شدت سردرد و تب و استفراغ داشت هر سه ساعت داشتم مسکن میدادم از بس سردرد داشت ترسیده بودم، یک شب هم بستری شد اونجا هم بدون اینکه عفونت داشته باشه آنتی بیوتیک که حساسیت داشت زدن بچه از اون موقع اگزماش زیاد شد

همش تقصیر منه، بچمو سپردم اینو اون مریضش کردم

عذاب وجدان ولم نمیکنه

خدا بچه سالم بهم داد

من چیکارش کردم

روی زانوهاش از هم نوزاد بود حالت سفیدی داره. الان پنج سال و نیمش هست بعضی موقع ها گوشش میگیره دکتر گ ...

پیشونیش ببندی شبا بهترنمیشه ؟بچم فس فس میفته شبا میبندم خوب میشه .چندوقتشه؟حواست باشه خیلس کوچیکه  نیاد رو دهنش جابه جاشه

چقدر سخته نون نخوره چی بخوره؟ خدا الهی همه بچه ها سالم باشن بچه ی شما هم خوب بشه. چند سالش هست؟

کاش فقط نون بود همه چی توش گندم هست  گندم و جو و علات کلا نمیدم فرص کن کیک کلوچه و.....

سه سالس