2777
2789
عنوان

صداتون خوبه تا حالا کسی از صداتون تعریف کنه🦋💫

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی راست میگم صدام خیلی خوبه جوری که هر جا میرم میگن تو فقط حرف بزن دست خودم نیست صدام یه حالت ناز هست کلا آشنا و فامیل و رفیقام حتی دبیرا و حتی قبلا آنلاین بازی میکردم همه میگفتن بهم کلا زیاد میگن همه جا صدات خیلی خوبه

حال بدم  تاوان خوبیامٍ🥺💘

نه من صدام آرومه تو تماس یا ویس بعد یکی یبار تو کالاف بهم گفت چرا داری عشوه میای 😐😐😐😐🔪🔪🔪

آقااا چرا ما صدا آروما فک میکنن داریم عشوه میایم😐😐

یکی نیس بگه مادزادیهههه😂

پزشک سایتم😎

اره همه میگن بهم..هرجا میرم تا حرف میزنم میگن دوبلوری؟؟؟😂😂همیشه یادمه معلم‌هام و استادام میگفتن چرا نمیری تو حوزه گویندگی و دوبلوری اما خب تا وقتی که مجرد بودم خانوادم اجازه نمیدادن

متاهلم که شدم خانواده همسرم خیلی بهم میگفتن حیفه بیابرو تو این کار اما همسرم اصلا دوست نداشت برم تو این کار کلا همیشه تو دلم موند

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
این قد کوتاه ها و لاغرها هم عمه منن تو خیابون

دقیقاااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اره همه میگن بهم..هرجا میرم تا حرف میزنم میگن دوبلوری؟؟؟😂😂همیشه یادمه معلم‌هام و استادام میگفتن چر ...

اره واقعا حیف شدی 

منم صدام قشنگه ولی نمی‌دونم مثل دوبلورا یا ن 

ولی تقریبا میشه گفت تعریف میکنن از صدام

اره واقعا حیف شدی منم صدام قشنگه ولی نمی‌دونم مثل دوبلورا یا ن ولی تقریبا میشه گفت تعریف میکنن از صد ...

اما مراقبت میخوادا صدای خوب وگرنه به مرور تغییر میکنه

مخصوصا تغذیه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..