2777
2789
عنوان

صداتون خوبه تا حالا کسی از صداتون تعریف کنه🦋💫

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 84 پست

من صدا خودم نه

ولی صدام عوض میکنم پشمای همه میریزه

تو ویس که فوق‌العاده میشه

بچه ها عوضیا یه چی میگن 😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها اگر خواستین بگیرین هدیه برنامه معتبر طلاین که از بازار و مایکت قابل دانلوده مناسبت روز پدر9سوت طلا معادل۵۰هزار هدیه میده  و به ازای هر دعوتی 9سوت ددیگه بهتون اضافه میشه،بدون کد معرف هدیه نمیده حتما بزنید ثبت نامشم خیلی سریع و راحته

کد⭐️   PMDRRZ

ماشاالله همه صداشون قشنگه اینجا

بستگی ب مودمون داره

عصبی شیم صدامون ممکنه به درد قصابی بخوره 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

من صدا خودم نهولی صدام عوض میکنم پشمای همه میریزهتو ویس که فوق‌العاده میشهبچه ها عوضیا یه چی میگن 😂

خواهر منم 

یعنی جوری  تو خونه داد و قال را میندازه و  خیلی کلفت صحبت میکنه

تو ویس خیلی ناز میشه صداش

اره تو مدرسه همه هم کلاسیام به زور به معلم میگفتن که من روخوانی ها رو بخونم.انقد از صدام خوششون میومد،بعضی وقتا آهنگم میخوندم میگفتن صدات خوبه

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔