2777
2789
عنوان

من و آیندم

106 بازدید | 6 پست

این متن مربوط به منه.

خوش حال میشم نظراتتونو بپرسم

سلام،من نوزده سالمه،بخام شرایط خودمو توصیف کنم،چهره و ظاهر خیلی خوبی دارم،از لحاظ ظاهری هیچ ایرادی نمیشه روی من گذاشت،از لحاظ رفتاری ام همیشه سعی کردم درست و با احترام رفتار کنم،تا حالا دست هیچ پسری بهم نخورده و هر کسی رو در حد خودم نمیدونم،رشته تاپ تجربی تحصیل میکنم و علاقه های دیگه ای مثل هنر و موسیقی هم دنبال میکنم.

راستش موضوعی که خیلی من رو آزار میده مربوط به خانوادم هست،خانواده من از لحاظ تربیتی هیچ چیزی کم و کسر نزاشتن برای من،همیشه تربیت ما زبان زد بوده و هر جایی مشکلی باشه با پدر و مادر من در جریان میزارن،خانواده خیلی خوبی دارم،اما پدرم بالای هشت سال زندان بودن و این موضوع خیلی من رو اذیت میکنه و تنها دلیلی هست که نه وارد رابطه ای میشم و به نه خاستگار فکر میکنم،درسته سنم کمه اما خیلی آزارم میده این موضوع،میخاستم بدونم بنظر شما چیکار کنم؟اگه بخام وارد رابطه ای بشم قبلش باید این موضوع رو به طرف مقابل بگم که شاید جدی شد رابطمون؟کلا بگم یا نه.

راستش این موضوع خیلی آزارم میده،من تا تونستم برای خودم و بقیه خوب بودم

این موضوع هم ایراد من نیست چون من خیلی بچه بودم و هیچ نقشی توش نداشتم که بخاطرش بخام زندگی مشترک خوبی نداشته باشم.ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدم اینه قبل اینکه اصلا جدی بشه و بخواد بیاد خواستگاری بگم،که نه خودم وابسته بشم نه اون،از اول همه ...

دکتر شاهین فرهنگ(تو نت بزن), میگفت اگر مسئله مهمیه حتی بیماری بذارید جلسه دوم یا سوم بهش بگید تا اول اون آقا خوبی ها و محسنات شمارو ببینه، کمالات شمارو ببینه بعد تصمیم بگیره، نه اینکه این قضیه براش پر رنگ بشه و تمام کمالات شما در زیر سایه ی این قضیه محو بشه البته بازم هرطور صلاحته دختر قشنگم

دکتر شاهین فرهنگ(تو نت بزن), میگفت اگر مسئله مهمیه حتی بیماری بذارید جلسه دوم یا سوم بهش بگید تا اول ...

بله کاملا درسته ممنونم که گفتین،قبل اینکه بخواد پیشنهاد جدی بده حتما باهم در رفت و آمد خواهیم بود که بتونه خوبی هارو ببینه بعد این مورد رو میگم اگر جدی شد،اگرم جدی نشد که هیچی