2777
2789
عنوان

کیا خیییلی خجالتین

207 بازدید | 22 پست

کیا مث من بیش از حد خجالتین؟از مهمونی و دورهمی فراری یعنی باور میکنید حاضرم بمیرم ولی عروسی نرم متنفرم از دورهمی اقوام،تو مدرسه هیچ دوستی نداشتم اصلا نمیتونستم دوست پیدا کنم  تو مهمونی فقط یه گوشه میشینم و هیچ حرفی نمیزنم اصلا نمیدونم چی بگم با هیشکی راحت نیستم همه ارزوشونه عزوسی باشه برقصن من خیییییلی میییترسسسم خوووشم نمیاد چرا کسی منو درک نمیکنه چرا توقع دارن مث خودشون باشم ای کاش تو مهمونیا یکی میومد تا اخر مهمونی باهام حرف میزد ولی هیشکی نمیاد  خیییلی تنهام خیییلی بخاطر این خصلتم تو مدرسه دخترایی بودن ک اذیتم کنن هنو یادمن حتی تو خوابم هم میان تو خواب هم ازشون میترسم 

قبلا 

الان دیگ ن 

تا ۱۴ سالگی خجالتی بودم بعدش ن

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دیگ نیستین

اعتماد بنفس رفت بالا

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

احساس میکنم هیشکی مث من نیسسست اصلا دور اطرافم یکم ک مث من باشه نیست

دقیقا تو فامیل که معروف شدم از خجالتی 

هیچ کس آدم حسابم نمیکنه خیلی احساس پوچی میکنم 

تازه همین چند ساعت پیش تاپیک زدم که خجالت میکشم به بابام روز مرد رو تبریک بگم 

هیععع من حتی تو مهمونی ها سر سفره خجالت میکشم بگم اون مثلا  نوشابه رو از جلوتون میدید حاضرم نخورم ولی بهش نگم که اونو بم بده

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

من خجالتی ام ب خاطر این اخلاقم کل زندگیمو باختم ،الان پسرم خجالتیه غصه میخورم میترسم آیندش خراب شه 

تو جمع همیشه اخموعه همه میگن چی شده ناراحته یا عصبیه ولی تو خونه خیلی شادو خوشحاله نمی‌دونم چیکارش کنم

معلمشم میگه خجالتیه 

شاید اضطراب احتماعی داری

منم درموردش خونده بودم . فک کنم دارم 

راه درمانش چیه ؟

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹