2777
2789
عنوان

من خیلی به مادرم بی احترامی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 22 پست
میشه یه لیست از کارهایی که میکنه و ازش ناراحتی بدی ده مورد باشه که باعث میشه ایشون لایق ناسزا بدونی

زیاده مثلا ابرومو برده مگه من چمه؟ چرا دلش میخاد فقط منو به یکی بندازه ؟ مگه من چی کم دارم

پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه وقتی ۱۳ سالم بود بهم گفت ما مردیم به تو هیچی ارث نمیرسه همرو میدم به داداشو ابجیت اخه بچه ۱۳ س ...

وای 

یاد خودم افتادم هی

خدا بهت صبر بده 

فقط خودتو کنترل کن 

کمتر باهاش روبه رو شو

اگربری دانشگاه و خوابگاه وضعت بهتر میشه

وای یاد خودم افتادم هیخدا بهت صبر بده فقط خودتو کنترل کن کمتر باهاش روبه رو شواگربری دانشگاه و خوابگ ...

منم امیدم به خوابگاه بود ولی نمیتونم برم شهر دیگه فوقش میرم سرکار که کمتر تو خونه باشم

پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.

منم امیدم به خوابگاه بود ولی نمیتونم برم شهر دیگه فوقش میرم سرکار که کمتر تو خونه باشم

اها خوبه 

سرکارم خوبه 

موفق باشی 

ممنون میشم تاپیک اخرم رو ببینید اگر واستون مقدور بود

😑😂😂 واقعا زیاد میشه حوصله ندارم تایپ کنم،

ولی این به خوب شدن رابطه تون کمک میکنه

دقیق و با جزئیات بنویس برای من عزیزم

این باعث میشه خشمت کمتر بشه شما خشمت سرکوب کردی

تبدیل شده به عصبانیت و پرخاش

اگر همون موقع که ناراحت شدی در موردش صحبت میکردی درست میشد

توضیح میگرفتی یا عذر خواهی میشد ازت

حالا درسته که زمان به عقب برنمیگرده

ولی نوشتنش باعث میشه شما بدونی دقیق از چه ناراحتی

بعد شاید تونستی یه زمان که احساساتت برانگیخته نیست در اون مورد باهاش صحبت کنی و رابطه رو بهبود ببخشی