2777
2789
عنوان

هدیه برای دختر جوان

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 53 پست
اهاخوش به حالش که میخواد هدیه بگیره من تا حالا هدیه نگرفتم

🥺

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیفون

در این حدم پولدار نیستم دیگه😹💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
پیشنهاد خوبیه عاشق کتابهممنون💙

کتاب بخر 

بعضی دخترا خودکار هویجی این چیزای گوگولی دوست دارن

بعضیا آکسسوری وعطر

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چه نسبتی باهاش داری

فامیل همسرم و رفیق منه

فامیل همسرم و رفیق منه

کتاب یاآکسسوری

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

کنار کتاب شمع معطر هم بدی خوب میشه

کتاب قشنگ سراغ داری؟ 

ژانر عاشقانه رو میپسنده

اگر مهم نیست 

طلا

گوشی

اپل واچ

ایراد

لپ تاپ

پک لوازم آرایش

پک ورتین پوستی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

کتاب بخر بعضی دخترا خودکار هویجی این چیزای گوگولی دوست دارنبعضیا آکسسوری وعطر

مطمئنم همشو دوست داره😂

مرسی گلم💙

کتاب قشنگ سراغ داری؟ ژانر عاشقانه رو میپسنده

ما تمامش میکنیم 

ما شروعش میکنیم 

خودم زیاد عاشقانه نمیخونم ولی تعریف اینارو زیاد شنیدم 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ