الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه شما چند بار تاحالا سونو رفتین خیلی استرس گرفتم یهو😂 ۸ ماهه بیخیالم موقع چک کردنش میترسم دیونه م ...
نه استرس نگیر اکثریت دارن ممکنه یه جایی تو یه برهه ای ناپدید بشه ممکنه هم نشه در کل سرطانی نمیشن برای من زده رسوب کلسیم سه ماه دیگه باید سونو رنگی بدم چون اوضاع من وخیم تره
دو بار سونو دادم یه بار مامو
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
ن وخیم نگو میدونم ازاین چیزا دارن خانومامن چون بعد ی بازع طولانی میخام برم یهو ترسیدمماله شماام چیزی ...
آخه خانومه گفت هر جا توی سونو تشخیص رسوب کلسیم دادن خطرناکه دیگه هر چی خواست خدا باشه اما شما اصلا نترس نگرانم نباش چون میدونم اکثریت اینا رو دارن و خطرناکم نیستن
😂از کی متوجه شدی عه پس یکم اروم شدمکلا اون هایپو اکو ها فیبروادنومه دیگهبایرد ۳ میگیرن
آره همونه من تقریبا یک ساله متوجه شدم دارم بعد گفت چیزه خاصی نیست ولی چون توی سینه برای من رسوب کلسیم تشخیص داده گفته باید سونو رنگی هم بدم با مشکل شما خیلی فرق داره اصلا بهش فکر نکن چون بیماری حساب نمیشه عزیزم