2777
2789
عنوان

ادمایی که میگن خوشبحالت انرژی منفی میدن موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست
دقیقا خیلی وایب منفی میدنمن 30 هفته باردارم کلا استراحت مطلقی هستم و سرکلاژی امچندین ماهه تو خونه ی ...

الهی که به سلامت و با دل شاد زایمان کنی و با خوشحالی نی نی خوشگل و سلامتت رو بغل کنی

الهی که به سلامت و با دل شاد زایمان کنی و با خوشحالی نی نی خوشگل و سلامتت رو بغل کنی

وای ممنون خاهر❤💋

تو ی فرشته ای با این دعای قشنگت🌷🌱😘

ان شاالله خدا بچه هاتو عزیزاتو برات حفظ کنه💚💛💙💖💕

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من اون روز تو محل کارم رفتم نماز بخونم همکارم گفت خوشبحالت نماز میخونی........گفتم خوب تو هم بخون...................گفت من نمیتونم............یعنی ازون روز یادم میاد حرصم میگیره ازش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دقیقا خیلی وایب منفی میدنمن 30 هفته باردارم کلا استراحت مطلقی هستم و سرکلاژی امچندین ماهه تو خونه ی ...

چند شب پیش یک خانم بارداربود اینجا آنفولانزا گرفته بود حال بد یکی از همین ها اومد که خوش به حالت بهش میگم حرفت بار منفی داره میگه من بارداری رو گفتم خوش به حالش ...

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

اونایی که اول حرفشون از (اینکه خوبه) استفاده میکنن رو دوست دارم خفه کنم

چون سعی دارن ناراحتی طرف رو کوچیک جلوه بدن و بگن ما تجربه‌ی بدتر داریم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من ۳۶ هفته و ۵ روز بودم رفته بودم برای چک کردن ضربان قلب بچه،تخت بغلیم ۳۹ هفته و سه روز بود ،تو دلم داشتم میگفتم موشبخالش امروز فرداست که بزاد،فردا دو بعدازظهر خودم زاییدم 🤦🏻‍♀️دیدم اون هنوز درد هم نداشت 

چند شب پیش یک خانم بارداربود اینجا آنفولانزا گرفته بود حال بد یکی از همین ها اومد که خوش به حالت بهش ...

ب خدا خیلی بی انصافیه

اصلا ی لحظه با خودشون فک نمیکنن ک طرف چقد سختی کشیده تا ب اینجا رسیده

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

ب خدا خیلی بی انصافیهاصلا ی لحظه با خودشون فک نمیکنن ک طرف چقد سختی کشیده تا ب اینجا رسیده

والا آدم جرات نمیکنه اینجا چیزی بگه 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

من ۳۶ هفته و ۵ روز بودم رفته بودم برای چک کردن ضربان قلب بچه،تخت بغلیم ۳۹ هفته و سه روز بود ،تو دلم ...

😂😂😂😂کارماااا😈

خب بهتر نیست خوشی هاتونو جار نزنید که بعدش انرژی منفی هم نگیرید؟طرف به شما هم نگه، تو دلش میگه خوش ب ...

خوشی هامونو که جار نمیزنیم سایت عمومی

بعضی وقتا مثلا داریم واسه فامیل و دوستا تعریف میکنیم 

بالاخره ادم دوست داره خوشیاشو با بقیه در میوند بزاره و دسته جمعی ذوق کنن نه اینکه انرژی منفی بدن