الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا من اون روز تو محل کارم رفتم نماز بخونم همکارم گفت خوشبحالت نماز میخونی........گفتم خوب تو هم بخون...................گفت من نمیتونم............یعنی ازون روز یادم میاد حرصم میگیره ازش
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دقیقا خیلی وایب منفی میدنمن 30 هفته باردارم کلا استراحت مطلقی هستم و سرکلاژی امچندین ماهه تو خونه ی ...
چند شب پیش یک خانم بارداربود اینجا آنفولانزا گرفته بود حال بد یکی از همین ها اومد که خوش به حالت بهش میگم حرفت بار منفی داره میگه من بارداری رو گفتم خوش به حالش ...
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣
دقیقا خیلی وایب منفی میدنمن 30 هفته باردارم کلا استراحت مطلقی هستم و سرکلاژی امچندین ماهه تو خونه ی ...
من ۳۶ هفته و ۵ روز بودم رفته بودم برای چک کردن ضربان قلب بچه،تخت بغلیم ۳۹ هفته و سه روز بود ،تو دلم داشتم میگفتم موشبخالش امروز فرداست که بزاد،فردا دو بعدازظهر خودم زاییدم 🤦🏻♀️دیدم اون هنوز درد هم نداشت
ب خدا خیلی بی انصافیهاصلا ی لحظه با خودشون فک نمیکنن ک طرف چقد سختی کشیده تا ب اینجا رسیده
والا آدم جرات نمیکنه اینجا چیزی بگه
بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣