2777
2789
عنوان

انشا نامه ای به پدر

61 بازدید | 2 پست

موضوع انشا: نامه ای به پدر

از ذهن های خلاق خود کمک بگیرید من انشا رو بنویسم😅😁🌺

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

روز پدر تبریک میگم به اونی ک پدرمو دراورد

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

پدرچرا مادرم را اینقداذیت کردی.چرا باچکمه برسرش زدی سرش کلی بخیه خورد خانه راخون برداشته بود.چرا انروز دیدی بچه ات مریض است گفتی غذای مرا اماده کن.مادرتارفت غذای ترا آماده کند بچه درتب تمام کرده بود.چقدرمادرناراحت شد وتا اخرعمرناراحت این بچه بود.پدر چرا شب روز نصفه شب فحش میدادی وحمله میکردی ومارامیلرزاندی.همسایه ها می امدن تا مارالت وپارنکنی.پدرچرا خرج مارانمی دادی آه وصدآه چقدمادر وما سختی این موضوع راکشیدیم.پدریادت باشدجهیزیه به هیچ دخترت ندادی.مادر رادکترنمی بردی.پدر رفتی دنبال خوشی ات ومادرتنها مریض وبی پول باده بچه .پدر چرا مثل بقیه پدرها نبودی.چرا.....؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.