2777
2789

ازشب قبل آلو تواب جوش خیس بده صبح ناشتا اول ابش بخور بعدم خودشو 5 تا بریز یا انجیر خشک ازشب قبل تو اب جوش خیسش کن  وفرداصبح ناشتا اب وبعد انجیربخور عالیه

یازده سال کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که بارداریا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاکشیربریزتوی آبجوش ناشتابخور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من با انگور سبز جواب گرفتمانگور باعث پديده اسمز در روده ميشه. اسمز يعني كشيدن آب به سمت خود. انگور آب رو از بيرون روده وارد روده ميكنه و شكم به كار ميافته. 

🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷

صب ناشتا خاکشیر و با اب گرم بخور،زود روده هاتو تمیز میکنه،شبا قبل خواب یه سیب بخور،اب زیاد بخور،من شربت لاکتولوز هم میخورم گاهی

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
شب قبل خواب یه دونه سیب بخور با دوتا لیوان اب بخور.صبح نتیجش رو ببین😅😷

میوه رو نباید همراه اب خورد خوب نیس

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

یه خانمی تو سایتدگفت آب داغ بخورید و بلافاصله راه برید دیگه نمیدونم راسته یانه حالا امتحان کن میگفت طب سنتی گفته.

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.