2777
2789
عنوان

لیزر

47 بازدید | 3 پست

خانوما اونایی که لیزر کردین بیایین بگین خوب بوده یا نه

مثلا من دست و پاهام و بزنم موهاش زبره تقریبا ولی کمر و شکمم نه اگه کل بدن و لیزر کنم زیاد در نمیان؟

دوم اینکه چند جلسه باید برم کلا و بعد جلسه چندم موها کمتر میشه

و اینکه هزینه فول بادی یک جلسه چنده؟؟

همشو جواب بدین مرسی♥️

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

راسته تا آخر عمر باید رفت؟؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اگر با اشنایدرپلاس لیزر کنی موهای نازکت هم از بین میره و ۴ تا ۶ جلسه جواب میگیری قیمتش هم بستگی به مرکزی که میری داره

من چون خودم خیلی زیاد درگیر پیدا کردن یه دستگاه جدید و خوب بودم بعد مدت ها تحقیق بهش رسیدم و دوست داشتم تجربمو باهاتون به اشتراک بگذارم😊

من با دستگاه اشنایدرپلاس لیزر کردم هرچی از خوبیش بگم کم گفتم🥰.کاملا بدون درده،پوست‌رو چند درجه روشن تر میکنه،موهای نازک و کرکی رو بدون اینکه ضخیم بشه از بين میبره،و خیلی زود به نتیجه می‌رسید😎 هر شهری هستید اولویتتون این دستگاه باشه👌برای دوستان اصفهانی هم مرکز لیزر خودم رو معرفی میکنم که اپراتورشون واقعا با دقت کار میکنه و من خیلی راضی بودم👍 بهداشت رو هم خیلی خوب رعایت می‌کنند که برای من خیلی مهم بود این مسئله

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.