2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا اومده شپش ببخشید میپرسم چون کنجکاوم‌ بدونم ...بعدم هفته آیی چند بار حموم میکنید

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

همین نرم کننده معمولیا؟واقعا همش میره زود؟

نه عزیز برو داروخانه محلول ضد شپش بگیر اون جوابه نه نرم کننده که به پوست سر نباید بخوره 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

چندتا شو دیدی خیلی مراقب باش بقیه اعضا خانوادت هم نگیرند ازت یه اسنپ بگیر بهش خریداتو بگو برات بگیره بیاره دم خونه بهت تحویل بده بعدم باهاش حساب کن اگه نمیتونی تا چند روز آینده تهیه کنی .....فقط هر لحظه زودتر اقدام کنید از بینشون ببری راحت تر خلاص میشی ازشون وگرنه میریزن رو بالش یا فرش بقیه هم درگیر میشن

از کجا اومده شپش ببخشید میپرسم چون کنجکاوم‌ بدونم ...بعدم هفته آیی چند بار حموم میکنید

خاک تو سرم چن مدته تو سالن زیبایی کار میکنم یکی دوبار اونجا موهامو شونه زدم 

هرروز نهایت یروز درمیون حموم میرم

🌱

همین نرم کننده معمولیا؟واقعا همش میره زود؟

نکنیا 

نرم کننده نزدیک کف سر بخوره کل موهات میریزه 

نرم کننده رو فقط ساقه و انتهای مو میزنن 

با حرف های غیر علمی یه عده خودت رو کچل نکن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

شامپوش و بگیر

بعد با روغن زیتون موهاتو چرب کن جوری چرب باش که روغن بچکه ازش بعد...با شونه نخصوص شپش موهاتو شونه کن تخم هاش میریزه....یه هفته تکرار کن....بالشت و پتو تشک و روشری و شالتو با آب داغ بشور...رو بالشتی هن هر روز بشور.

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
شامپوش و بگیربعد با روغن زیتون موهاتو چرب کن جوری چرب باش که روغن بچکه ازش بعد...با شونه نخصوص شپش م ...

مسئله اینه روستام نمیتونم تاچنروز برم داروخونه 

راه دیگه ای جز این نیس؟؟

🌱

مسئله اینه روستام نمیتونم تاچنروز برم داروخونه راه دیگه ای جز این نیس؟؟

دیگه نمیدونم ..

کسی نمیره شهر بده برات بخرن

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !