2777
2789
عنوان

شما هم بی اندازه عاشق گربه این

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
واقعا همینه بعد شرایط زندگیشون اصلا تو خونه نمیشه اون شرایط طبیعی رو براشون فراهم کرد اذیت میشنما یه ...

هیییی حیوان بدبخت 💔

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

منم عاشق گربه م.  خیلی دوست داشتنی و ملوسه.    ولی چیزی که برام جالب بود. اینکه همیشه تو تاپیکهای مربوط به حیوانات  کامنتها رو می بینم اکثرا می گن عاشق گربه ایم.  ولی تاپیک شما چون گفتین کیا عاشق گربه ن. کسانیکه بدشون میاد اومدند که به استارتر بگن نظر ما مخالف شماست.       حالا این خصلت بعضی نی نی سایتی هاست که موضوع تاپیک رو می بینند و دوست دارند بیان نظر مخالف بدن یا جبهه بگیرند

دیروز هم تاپیکی با همین عنوان دیدم که استارترش  نظرسنجی هم گذاشته بود. ولی ایشون تاپیک رو قفل کرده بود. احتمالا به خاطر همین مسئله خخخخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده هم از عاشقان بی اندازه گربه. ووووی خیلی نازن بخصوص بچه گربه ها فرشته ن.    اینکه بعضی از قدیم گفتند گربه بی صفته. اصلا اینطور نیست. خودم تجربه داشتم.  و درموردشون خیلی مطالعه کردم.  گفتند فقط بی اعتمادن  و این بی اعتمادی زیاد رو بعضی به بی صفتی تعبیر کردند که غلطه.