2777
2789
عنوان

حالم بد

32 بازدید | 1 پست

خانوما شما بودین چیکار میکردین؟

من دبیرهستم دبیرستان درس میدم چند کلاس و رشته تحصیلی خودمو درس میدم ، از روزی که امسال بمن گفتن این مدرسه رو برو ، مداوم روزانه پدرم در اومده ، اول اینکه بچه های این مدرسه معلم پارسالشون رو میخواستن و از روز اول خانواده ها مدام زنگ میزدن مدیر که دبیر عوض کنید و دبیر سابق رو بیارید و روزانه بهونه کرده بودن که بچه ما درس نمیفهمه فلانی اگه معلمش باشه می‌فهمه ، اونو بیارید ، این معلم رو نمیخوایم ،منم دیدم بهم توهین میشه شدید ، گفتم اون مدرسه رو نمیام دیگه که یکی دوهفته نرفتم ، که با اصرار مدیر و ...من برگشتم سرکار دوباره ، مداوم اولیا دانش آموز با بی ادبی میاد مدرسه و بهمون توهین می‌کنه یا زنگ میزنن مدیر به ما توهین میکنن،دانش آموزا ضعیف ضعیف ضعیف درسی و فوق العاده بی ادب بحدی که فحش ج .ن.س .ی میگن به معلم و مدیر و بقیه ، همکارا زیرآب زن ، من واسه دانش آموزا یه هفته قبل از امتحان گفتم این نکات مهمترن و اصلی تر کتاب هستن و بیشتر بخونید اینا رو ، خود دانش آموز و یه همکار دیگه رفته اداره شکایت کرده که معلم سوال رو داده به ما ، الان اداره ما رو توبیخ کرده و گفته باید مجدد امتحان بگیری با سه ناظر از اداره و آبرو و شرف و اعتبارمو بر باد دادن ، در فکر اینم کلا استعفا بدم ، مدت زیادی هست روده درد و معده درد عصبی گرفتم و میگرن شدید و خواب کافی نداشتم بخاطر یمشت دانش آموز ضعیف ، الان انگار یچیزی توی معدمو گرفته شدید و میخواد بترکه ، شما بودین چیکار میکردین؟ در ضمن من عاشق شغلم بودم تا قبل از این مدرسه و جریانات 

...

آخ اخ دست رو دلم نذار خونه 

منم چند ماه پیش تو یه موسسه رفتم برای مشاوره و پشتیبانی 

دانش آموزان پولدار  و درس نخون و تنبل !!! 

اصلا دغدغه شون چیز دیگه بود 

درگیر برنامه چیدن و پارتی آخر هفته و... 

منم چون یه مقدار سخت گیرم با من لج افتادن و درس نمیخوندن 

هیچی دیگه آخرش من استعفا دادم ، گفتم حوصله سر و کله زدن با اینا رو ندارم وقتم تلف میشه