2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید که قرص b2 مصرف کنه

383 بازدید | 16 پست

شوهرم بعد از ترک مواد قرص بی ۲ میخوره میگه افسردگی بعد از ترک دارم ک باید بخورم وگرنه نمیتونم زندگی کنم

مقدار مصرفش کمه الان اما من میترسم ک زیاد بشه

ب کار کردن هم علاقه ای نداره بزور میره سرکار 

یبوست شدید داره منزوی هست

حالام گیر داده بچه بیاریم زندگیم یکنواخت شده بعد ۶ سال 

حالا قبل اینکه بخوام بچه بیارم می‌خوام تصمیم بگیرم برای موندن یا رفتن

نمیدونم چیکار کنم لطفا اگ تجربه ای دارید بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد میکه دارو روانپزشک از اینا بدتره من با همینا خوبم

بهش بگو پس بچه ای درکار نیست .وقتی علاقه به کار نداره ودرست وحسابی هم ترک نمیکنه حتما روانش مشکل داره بچه هم بیاری هم خرج داره هم شاید شبیه پدرش شد بعد میشن دوتا توهم گرفتار میشی 

بهش بگو پس بچه ای درکار نیست .وقتی علاقه به کار نداره ودرست وحسابی هم ترک نمیکنه حتما روانش مشکل دار ...

خب چیکار کنم 

تا کی اینجوری زندگی کنم عمرم جوونیم داره میره

از روزی ک باهاش ازدواح کردم هزارتا مریضی گرفتم از بس جوش زدم

خب چیکار کنم تا کی اینجوری زندگی کنم عمرم جوونیم داره میرهاز روزی ک باهاش ازدواح کردم هزارتا مریضی گ ...

والا به شخصه چون توفامیل نزدیکم معتاد چند مورد داشتیم باهاش ادامه نمیدادم وطلاق میگرفتم چون فرد معتاد مشکل زیاد داره هم خانوادگی هم رفتاری وروانی و...ویک قسمت از کشش به مصرف موادم ژنتیکه ممکنه بچه هم به پدر بره حالا اگه طرف خودشم زیاد مایل نباشه وتلاشی هم نکنه واقعا زجر اورده وواسه  من قابل تحمل نیست ولی خوب من توزندگی تونیستم سعی کن راضیش کنی به دکتر رفتن ولی اگه تغییر نمیکنه زیاد عمر خودت رو هدر ندره الانم مردی که کار نمیکنه توشرایط پدر شدن نیست که بخواید بچه دار بشید