2777
2789
عنوان

آبرو در خطره قنادا بیاید ایده تزئین بدید😵😂

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 54 پست

خیلی راه هست. 

اسمارتیز و شکلاتهای خوشگل و بيسکوئيت بزاری روش 

گل بزاری 

پودرکاکایو الک کنی روش

کاکائو رو با شیر و نشاسته و شکر حرارت بدی غلیظ بشه بریزی

با میوه تزئین کنی

یه ذره فکر کنی راه زیاده

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
گنبدم ی مدله دیگ😂بگو مدل جدید کیک ایده خودم کیک هلو گنبدی

کیک هلو گنبدیییی😵😂😂😂😂🙈

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راه هست. اسمارتیز و شکلاتهای خوشگل و بيسکوئيت بزاری روش گل بزاری پودرکاکایو الک کنی روشکاکائو ر ...

مرسی عزیزم چقد ایده همه رو باهم یک جا گفتی😘🤍

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

عکسش صفحه دومه

خب تو که همه چی رو نوشتی وقت ندارم یا ندارم و... مگه لوازم قنادی چقدر فاصله ست... برو خامه بگیر روش خامه بکش... تو نت هم سرچ کن ایده برا تزیینش بیاد یه تزیین ساده انجام بده لوازمش هم بگیر وگرنه دیگه چیکار میشه کرد... اگه خوشمزه ست ببُرش تیکه های کیک باشه نه مثل کیک تولد و جشن و اینا، چون اینکه بدون تزیین اصلا نسبتی با اون کیک ها نداره خب ضایع ست اینجوری 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

اگ میتونی ی چندتاگل بگیر اونجاش ک فک میکنی گنبدی شکله گل بزار یا کاکائو اگ داری ب عنوان تزیین حالا یا رنده کن یا اینک بزارروش 

خامه هم چون نزدی تزیین خاصی نمیشه کردش 

البته ی حرکت دیگ میشه کرد فقط عکس قالبتو بفرس اگ میشه اگ اونی ک من فکر میکنم باشه ی ایده باحال میشه روش پیاده کرد

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

مرسی عزیزم چقد ایده همه رو باهم یک جا گفتی😘🤍

خواهش🌹 یه سرچم بزنی گوگل خیلی ایده هست. سوپری سرکوچه چندتا کاکائو و بيسکوئيت خوش فرم ازین چیزا بگیر تزئین کن. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خب تو که همه چی رو نوشتی وقت ندارم یا ندارم و... مگه لوازم قنادی چقدر فاصله ست... برو خامه بگیر روش ...

عزیزم چون نمیتونم برم بخرم نظر پرسیدم وگرنه انواع تزئین تو نت هست سرچ کنم

اگ میتونی ی چندتاگل بگیر اونجاش ک فک میکنی گنبدی شکله گل بزار یا کاکائو اگ داری ب عنوان تزیین حالا ی ...

ممنون 

صفحه دوم گذاشتم عکسو 

عزیزم چون نمیتونم برم بخرم نظر پرسیدم وگرنه انواع تزئین تو نت هست سرچ کنم

از اسنپ بخر برات بیارن