2777
2789
عنوان

مهریه یا حق طلاق 🤔

115 بازدید | 14 پست

اعتقادی به مهریه ندارم، نهایتا ۵ تا 

ولی عوضش می‌خوام حق تحصیل و اشتغال و مسکن و خروج از کشور و وکالت طلاق بگیرم

ولی خانوادم میگن دیگه مهریه در حد عرف جامعه باشه یعنی ۱۱۰ تا، ولی من نه اعتقادی بهش دارم نه نیازی چون دستم تو جیب خودمه

نظر شما چیه ؟

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروط ضمن عقد که احسنت باید حتما همشو بگیریمهریه ام اگه تونستی بگیر ولی با اون شروط و حقوق تاخت نزن ب ...

نه تاخت نمی‌زنم، فقط اعتقادی ندارم بهش

ولی معتقدم هرچی بعد عقد بدست بیاریم برا جفتمونه

فکر کنم باید حق تصنیف اموالم بگیرم 

مهریه رو حداقل بیست سی تا سکه بنداز و تمام شروط ضمن عقد رو بگیر ولی فقط این نباشه که تو عقدنامه باشه ...

اره منم راجبش خونده بودم، حتما

ممنونم

بعد فوت همسر جز یک هشتم یا یک چهارم هیچی از اموالش بهت نمیرسه به فکر پیری و ایندت باش

من خودم دستم تو جیب خودمه 

نامزدم میگه هرچی بخریم به نام توعه

من خودم دستم تو جیب خودمه نامزدم میگه هرچی بخریم به نام توعه

فکر میکنی بعد از ازدواج هر چی میخرید میزنه به نامت؟ ازدواج اول باید عاقلانه باشه و درست تصمیم گیری بشه بعد برید سراغ احساسات ،زندگی هزارتا بالا پایین داره هیچیش مشخص نیست 

من بودم ایندمو الان محکم میکردم