2777
2789

من باردارم و تو این شرایطم فقط یکی از اقوام شوهرم هوامو داره

تقریبا هرروز یا بهم زنگ میزنه حالمو میپرسه یا دعوتمون میکنه میریم خونشون و بنده خدا سنگ تموم میذاره خیلی دختر مهربون و دلسوزیه فقط چندتا مشکل داره که من نمیدونم چطوری کنار بیام.

یکیش اینکه دوتا پسر دبستانی داره که بشدت بی ادب هستن و فوحش زیااااد میدن. بی احترامی به پدر مادر میکنن.کلا زورشون نمیره ادبشون کنن.

اینا هم همش کتکشون میزنن ولی فایده نداره.

به هیچ وجه هم درس‌ نمیخونن و توی مقطع ابتدایی گیر کردن همش مردود میشن.

مادرشون که میگم بشدت بامن مهربان و دلسوزه براش مهم نیست که بچه هاش اصلا درس بخونن یا نه.مهم نیست مردود میشن یا نه.

خانمه با شوهرش هم جلوی ما گاهی دعوا میکنن یا به شوخی فوحش های بد میدن و همدیگه رو مسخره میکنن و کلا زیاد احترامی واسه هم قائل نیستن.

حالا من نگرانم چطوری بااین همه لطفی که بهم میکنه و همه جوره هوامو داره و دلسوزمه رابطم رو باهاشون کم کنم که بچه هاش تاثیر روی بچم نذارن. و ازشون رفتارهای زشت یاد نگیره.چندباری خواستم رفن و آمد رو کم کنم دیدم نمیذارن و اصلا روم نمیشه بگم خونتون نمیاییم.چون خیییلی بهمون لطف میکنن و دوستمون دارن.ولی من مشکلم فرهنگشونه.و ترسم واسه بچمه که از بچه هاش الگو نگیره.

چکار کنم بنظرتون؟

چجوری رابطه رو کم کنم که ناراحت نشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات بارداری را بهانه کن

بهونه کردم گفتم دکترم استراحت داده.یه ساعت بعدش اون اومده عیادتم.

میگه تو نمیخاد کار کنی خودم همه کاراتو میکنم.

واقعا دلسوز و مهربونه ولی بچه هاش ...

هروقت زنگ زد دعوت کرد بهانه بیار 

خواست بیان خونه ت بگو نیستم 

بهش زنگ نزن پیام نده پیام داد دیر ب دیر جواب بده بگو گوشی دستم نیستوتمام

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها الان مردود نمیشن

اگه بگم در حد صفر هستن باور نمیکنید. من عاشق درس دادن به بچه هام چندباری اومدم کمکشون کنم حتی بلد نبودن روخوانی کنن. ۸ منهای ۷ رو بلد نبودن. نمیدونم چطور قبول میشن

بهونه کردم گفتم دکترم استراحت داده.یه ساعت بعدش اون اومده عیادتم.میگه تو نمیخاد کار کنی خودم همه کار ...

ولی واقعا حیفه 

یکی ک پیدا میشه میخواد دنیارو با خوبیاش قشنگ کنه ی عیب بزرگ داره متاسفانه ای کاش رابطه ش با شوهرش خوب بود این بچه ها پدرومادر رو دیدن بی تربیت و گستاخ شدن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هروقت زنگ زد دعوت کرد بهانه بیار خواست بیان خونه ت بگو نیستم بهش زنگ نزن پیام نده پیام داد دیر ب دیر ...

تو یه کوچه ایم.بارها خواستم رابطه روکم کنم ولی نمیذارن.

فامیل نزدیک شوهرمه.

میگه من جز شما کسی رو ندارم.خیلی بهمون وابسته شده

ولی واقعا حیفه یکی ک پیدا میشه میخواد دنیارو با خوبیاش قشنگ کنه ی عیب بزرگ داره متاسفانه ای کاش رابط ...

دقیقا همینطوره.

بخدا انقدر مهربون و دلسوزه آدم میمونه چکار کنه

ولی دوتا پسر بشدت بی ادب داره.خیلی حاضرجوابن. از کوچه و مدرسه هم فوحش های بد یاد گرفتن و جواب پدر مادرو میدن.

کلا این زن و‌شوهر بلد نیستن بچه ها رودرست تربیت کنن. زورشون رو ندارن. دوتا پسر ابتدایی که از الان اینطورن خدا به داپ بزرگ تر شدنشون برسه.

درس هه که صفر

اسی با عرض پوزش از تاپیکات اصلا حس خوبی نگرفتم 

شاید بخاطر بارداریت هومونات له هم ریخته وبه همه بدبین شدی 

اخه درس خوندن اون بچه ها چه ربطی به شما داره؟ 

اگه راضی نیستی نرو خونش وقتیم خواست بیاد درو باز نکن  

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

اسی با عرض پوزش از تاپیکات اصلا حس خوبی نگرفتم شاید بخاطر بارداریت هومونات له هم ریخته وبه همه بدبین ...

نه اتفاقا قبل بارداری همین مشکلو باهاشون داشتم.الان بیشتر نگرانم که رفتار بچه هاش روی بچه منم تاثیر بذاره.

متاسفانه هیچ جوره نمیشه بپیچونمشون.

بدبین نیستم واقعا دارم میبینم که پسر ۱۰ ساله چه فوحش های بدی به مادرش میده و درو میکوبه به هم میره توی کوچه تا شب نمیاد خونه.

اینا نرمالن بنظرت؟

تازه اینا یک دهم رفتارشونه.خیلی مشکلات دیگه هم دارن.

درس نخوندن هم جزشونه. اینا صفر صفرن.

من راهکار خواستم از دوستان که چطور با کسی که انقدر هوامو داره و بهم محبت میکنه چکار کنم رابطه رو باهاش کم کنم.واقعا نگران آینده ام.

اسی با عرض پوزش از تاپیکات اصلا حس خوبی نگرفتم شاید بخاطر بارداریت هومونات له هم ریخته وبه همه بدبین ...

درس نخوندنشون به من ربطی نداره واقعا. من مشکلاتشون رو عنوان کردم.

و اینکه هرروز زنگ میزنن شام و ناهار دعوتمون میکنن. هربار بهانه آوردم که نمیتونم بیام اونا اومدن.

اصلا راهی برام نمیذاره

درس نخوندنشون به من ربطی نداره واقعا. من مشکلاتشون رو عنوان کردم.و اینکه هرروز زنگ میزنن شام و ناهار ...

یک بار بدون رودربایستی حرفتو بهشون بگو وتمام  اگه واقعا اذیت میشی اگرم اذیت نمیشی خب به این چیزا فکر نکن وزندگیتو بکن  

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝