2777
2789

چند ماه دیگ کنکور دارم.ی نفر بهم پیشنهاد آشنایی داده.اوضاعش همجوره اوکیه از هرلحاظ ک بگین تک پسر خوش اخلاق پولدار تحصیل کرده مهندسه متالوژیه و قصدشم ازدواجه.

ولی هر بار زیاد بهش اعتنا نکردم چون نمیخوام ذهنم درگیرش بشه وهی بشینم بهش فکر کنم چون سال دومه ک پشت کنکورم و دیگ فرصتی ندارم و نمیخوام مثل پارسال حماقت کنم و از درس بمونم...از یطرفم میگم نکنه لگد ب بختم بزنم. امروزم خیلی ذهنم درگیرش بود طوری ک سر درس خوندن اصلا تمرکز نداشتم

لطفا راهنماییم کنید

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

اگ بخواد بعد کنکورم میاد ا سال صبر میکنه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاستگار نیس پیشنهاد داده 

همشون میگن قصدم ازدواجه

بنظرم ریسک نکن کنکور مهمتره حیفه امسالم صبر کن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اگ بخواد بعد کنکورم میاد ا سال صبر میکنه

میگه اشنا شیم تااون موقع ولی من جنبه شو ندارم فکرم درگیر میشه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

به خودش بگو 

با هم ایندتون رو بسازید 

اره واقعا این مسئله هست که ممکنه لگد به بختت بزنی صادقانه بگم 😂🙏

پس حواست باشه اگه همه چی تمومه و به هم دیگه از لحاظ عقیدتی و اخلاقی می‌خورید

اگه مستقیم میاد خواستگاری حیفه از دستش نده 

اگر فعلا میگه آشنایی و خانواده ها فعلا در جریان نمیزاره و فلان به نظر ولش کن 

اگر باخانواده میاد جلو واسه آشنایی و فلان واقعا لگد به بختت میزنی اگر ردش کنی

من فکر کردم اومده خواستگاریت خانواده در جریان هست 

این میگه آشنا بشیم یعنی دوست دختر دوست پسر 

بگو بیا خاستگاری زیر نظر خانواده آشنا بشیم😒😒

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بگو سه ماه صبر کنه بعد ۳ ماه نامزد بشید

میگه میخوام تو این ۳ ماه آشنا شیم.

ولی من جنبه شو ندارم میدونم تمرکزم بهم میریزه