2777
2789
عنوان

وای حالم از پوستم بهم میخوره

164 بازدید | 19 پست

بعضیا چرا ایقد پوست خوبی دارن انگار اصلا سنشون بالا نمیره روز به روز خوشکل تر میشن 

ابن که میگن ماسک بزارید آب زیاد بخورید همش چرت پرته من که هیچی ندیدم صورتم هر روز جوش میزنه پر لک شده ضد لک اوردینری هم استفاده میکنم پس چرا از دست این لک ها راحت نمیشممممممم کسی بوده شفا پیدا کرده باشه 

من یهمدت خوب شدم دوباره الان سه ماهه افتضاااااااااح شده مطمینم برا تو بهتر از منه حداقل

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستم خشکه لک داره جوش زیرپوستی و سر سیاه داره همش میگم شوهرم چطوری منو دوس داره با این صورت

پوستت مختلط هست

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

وای پوست خوب ارثی هستش یعنی هر کاری هم بکنی باز میزنه بیرون

ارع دقیقا به کوچکترین بهانه 

هزار مدل مرتقبت پوستی دارم کلی پول خرج کردم اصلا بدرد نمیخوره ارثی قشنگ

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

میگن وقتی خون پاکسازی بشه صورت هم شفاف میشه یعنی ماها که لک داریم آلودگی داریم بخدا یه مدته خیلی به چیزای که میخورم حساس شدم دیگه انتظار داشتم بعد دو ماه رو پوستم یه اثری بزاره 

پوست خوب ارثیه 

ولی در کل شست و شوی روزانه خیلی مهمه 

اگر بتونی هرروز با همون صابون معمولی صورتت بشوری سرم مخصوص پوستت بزنی

شبم قبل خواب بشوری بعد یه مدت میبینی پوستت خیلی خوب شده