2777
2789
عنوان

روند سقط چجوریه توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 46 پست
بخدا که رفتم سری پیش هیییچ کاری نمیکنن فقط بدترین حالت ممکن باهات رفتار مبکنن و سونو هم ندارن روز تع ...

تنها راه حلش تو هفته شما شیاف و امپوله کاری نمیتونن بکنن

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

ان شاااله که سقط نمیشه عزیزم نگران نباش مال منم گفتن داره سقط میشه ولی نمیدونم چرا به خونریزی نمیفتم ...

بخدا خیلی میترسم. کسی ام ندارم بیاد پیشم. مادرمم فوت شده. شوهرمم همش میگه استرس نده به خودت هیچی نگو. هیجی نیست. اصلا درکم نمیکنه

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راه حلش تو هفته شما شیاف و امپوله کاری نمیتونن بکنن

دقیقا. والا موندم چه کنم. نمیدونم هماتومه . نمدونم شروع سقطه؟ سردرگم و پر استرسم.

انشالله ک سقط نشه ولی یه دکتر ب من‌گفت تو روند سقط مسکن نخور جلوی انقباض رحم‌میگیره و کامل دفع نمیشه

ان شاءالله که سقط نشه امروز روز امام علی جانمونه امیدوارم بهت یه نگاهی بکنه 😊..والله من اینقد درد شدیدداشتم  که حالی مثل آدم معتاد که داره ترک میکنه س انگار 😁من که نمیخوردم تاصبح آه وناله ..ولی خوب کاملم سقط شده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دقیقا. والا موندم چه کنم. نمیدونم هماتومه . نمدونم شروع سقطه؟ سردرگم و پر استرسم.

بسپار بخدا استراحت کن بعدم دکترت ک‌اومد برو سونو و دکتر انشالله ک خیره

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

انشالله ک سقط نشه ولی یه دکتر ب من‌گفت تو روند سقط مسکن نخور جلوی انقباض رحم‌میگیره و کامل دفع نمیشه

نه مسکن نخوردم

بسپار بخدا استراحت کن بعدم دکترت ک‌اومد برو سونو و دکتر انشالله ک خیره

خدا بچه های گلتو واست حفظ کنه. توروخدا واسم دعا کن. خیلی ادم ترسویی ام من. حتی میترسم برم سرویس ببینم چخبره. فقط یا جا افتادم و درد دارم😓

دردش یهو شدید شروع میشه؟ یا رفته رفته زیاد میشه؟ من درد دارم ولی قابل تحمله همش

نه رفته رفته زیاد میشه ..اولش خونریزی به اونصورت نیست که بخواد درد شدید باشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بخدا خیلی میترسم. کسی ام ندارم بیاد پیشم. مادرمم فوت شده. شوهرمم همش میگه استرس نده به خودت هیچی نگو ...

اگر قلبش میزنه نگران نباش فعلا استراحت مطلق کن و شیاف بذار تا فردا که دکتر و سونو باز هست برو وضعیت رو ببین چطوره خیالت راحت بشه خدا خودش کمکت کنه 

مال من دکتر سونو هفته قبل گفت قلبش دیگه نمیزنه و سقط میشه ولی هنوز خودش سقط نشده فقط دردهای زیاد دارم 

حالا فردا میرم دکتر ببینم وضعیت چطور شده 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نه رفته رفته زیاد میشه ..اولش خونریزی به اونصورت نیست که بخواد درد شدید باشه

وای پس یکی دو ساعت صبر میکنم ببینم دردم زیاد شد میرم بیمارستان توروخدا دعام کنید😭

اگر قلبش میزنه نگران نباش فعلا استراحت مطلق کن و شیاف بذار تا فردا که دکتر و سونو باز هست برو وضعیت ...

ای وای‌.. شاید اشتباه کرده باشن. چند هفتته؟ 

من سقط داشتم. اولش خون تیره بعد عین پریود خونریزی داشتم. کمردرد داشتم.

نمیدونم چی پیش بیاد. مثلا روز عیدی میخواستم حالم خوب باشه بکم. هوووف😭 چقد سختهه جقدر سخته

وای پس یکی دو ساعت صبر میکنم ببینم دردم زیاد شد میرم بیمارستان توروخدا دعام کنید😭

عزیزم آنقدر سریع زیاد نمیشه 

من الان دو هفته شده همش درد دارم ولی هنوز اونقدر شدید  که نشه تحمل کرد نشده 

خونریزی هم ندارم 

منم نگرانم همش 

تو رو خدا واسه منم دعا کن 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403