2777
2789
عنوان

روند سقط چجوریه توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 46 پست
خدا بچه های گلتو واست حفظ کنه. توروخدا واسم دعا کن. خیلی ادم ترسویی ام من. حتی میترسم برم سرویس ببین ...

فداتشم ممنون حتما دعات میکنم اگ‌قابل باشم

میدونم‌من درک میکنم چ حالی هستی تجربش کردم

من از ۸ هفتگی تا ۱۱ هفتگی فک‌میکردم سقط شده و دیگ دکتر نرفتم ب اصرار مادرشوهرم‌رفتم وقتی دکتر سونو کرد گفت بچت سور مور گنده سر جاشه

بارداری خوبی نداشتم همش استرس خونریزی اعصاب خوردی 

من جفتمم سر راهی بود تا اخر بارداری هی خونریزی میکردم هووووف

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله که سقط نشه امروز روز امام علی جانمونه امیدوارم بهت یه نگاهی بکنه 😊..والله من اینقد درد ش ...

یاعلییی... میشه یه نگاهی ام به من بکنن؟ خیلی حالم بده واسم دعا کنید هرچیه اذیت نشم😔

تنهایی یک امر بدیهیست، حتی اگر از آسمان آدم ببارد
وای پس یکی دو ساعت صبر میکنم ببینم دردم زیاد شد میرم بیمارستان توروخدا دعام کنید😭

ان شاءالله که خیر ..مثبت فک کن 😊

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ای وای‌.. شاید اشتباه کرده باشن. چند هفتته؟

به حساب پری الان فردا نه هفته ام پر میشه ولی هفته قبل که رفتم سونو اورژانسی شدم به خاطر همین دردم دکتر سونو اونجا بهم گفت قلبش از کار افتاده و رشدش تو شش هفته و سه روز متوقف شده 

بعد اونم دیگه نرفتم سونو ولی همش حالم خراب بوده 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

فداتشم ممنون حتما دعات میکنم اگ‌قابل باشممیدونم‌من درک میکنم چ حالی هستی تجربش کردممن از ۸ هفتگی تا ...

یعنی میشه این روزا بگذره فقط😔

به حساب پری الان فردا نه هفته ام پر میشه ولی هفته قبل که رفتم سونو اورژانسی شدم به خاطر همین دردم دک ...

یعنی تو این مدت هیچ علایمی نداشتی؟ ایشالله جاش برات پر میشه. حتما حکمتی بوده. فقط به این فکر کن که انقد کوجیکه هیچی نمیفهمی. من جی بگم که شده ۱۳ هفته😔😔

کم خونی دارم دوماه هست قرص اهن هم مصرف نکردم الان پری شدم چیکار کنم دردم کمتر بشه دارم میمیرم دیگهاز ...

مفانمیک اسید بخور واسه درد پریودی خوبه

یعنی تو این مدت هیچ علایمی نداشتی؟ ایشالله جاش برات پر میشه. حتما حکمتی بوده. فقط به این فکر کن که ا ...

چرا عزیزم همش یکسره دل و کمرم و پهلو هام درد می‌کنه الان دو هفته شده ولی نمیدونم چرا خودش سقط نمیشه به خونریزی نمیفتم 

خیلی میترسم و نگرانم 

دکترم گفته فردا برم بازم سونو  و اگر همونطور باشه مجوز سقط بده 

برام دعا کنید لطفا 😭

ان شاالله که واسه شما هم هر چی خیره پیش بیاد و اگر خدا بخواد صحیح و سلامت براتون بمونه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نه عزیزم برو دکتر یا بیمارستان آمپول یا شیاف میدن کمتر میشه ماه چهارم به بعد هم خوب میشه

شیاف دارم هر ۱۲ ساعت ایتفاده میکنم دارم