2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها ب یاری بشتابیددددد

173 بازدید | 22 پست

بعد از یک ماه از کات کردن توسط خودش و کلی هارت و پورت مبنی بر اینک محاله برگردن و اینا و اصلا انبلاکت نمیکنم،شروع کرد مرحله ب مرحله انبلاکم کرد و این انبلاک کردناش ۲۰ روز طول کشید 

میدونه من خیلی دوسش دارم و وابستشم 

دوازده سیزده روز گذشته دیگ هیچ کاری نکرده پیامی هم نداده 

خودمم تلگرام و واتساپ بلاکش کرده بودم ولی انبلاکش نکردم چون اینستا بلاکش نکردم 

ولی پیجم قفله…

الان منظورش چی میتونه باشه؟( واسه خالی کردن بلاک لیستش نیست چون شماره دیگم بلاکه هنوز)

و اینک چیکار کنم تحریک بشه پیام بده بم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش شو، فهمیده دوسش داری و عاشقشی داره اذیتت میکنه،خدا نکنه این مردها بدونن دوستشون داریم،و وابس ...

خب میخوام بدونم این قصدش بازگشت نیست؟

اخه خیلی دوس دارم برگرده 

و اینک تقصیر خودمم بود تا حدی 

بنظرت منتظره من پیامش بدم؟!

خب میخوام بدونم این قصدش بازگشت نیست؟اخه خیلی دوس دارم برگرده و اینک تقصیر خودمم بود تا حدی بنظرت من ...

بزار خودش بهت پیام بده ،اگه‌واقعا دوست داشته باشه خودش هم بهت پیام میده هم پیش قدم میشه

خب چون مقصر بودم تا حدی و اینک خیلی مغروره و میدونه من خیلی ووابستشم

منم مقصر بودم ولی کسی ک پیام داد اون بود 

ارزش خودتو حفظ کن دلیل نمیشه بخاطر وابستگیت هر کاری کنی ولی اون از غرورش نزنه

بزار خودش بهت پیام بده ،اگه‌واقعا دوست داشته باشه خودش هم بهت پیام میده هم پیش قدم میشه

من ک خودم بهش پیام نمیدم 

ولی انبلاکش کنم از واتساپ و تلگرام؟؟

درسته اینستا بلاک نیست ولی فکر میکنم شاید بخاطر دعوای شدیدی ک داشتیم بترسه پیام بده چون هیچ ری اکشنی نشون ندادم 

بنظرت سیزده روز دیر نیست؟؟

منم مقصر بودم ولی کسی ک پیام داد اون بود ارزش خودتو حفظ کن دلیل نمیشه بخاطر وابستگیت هر کاری کنی ولی ...

اول اینستا انبلاک کرد دو هفته بعد تلگرام سه روز بعد واتساپ 

و من هیچچچچچ ری اکشنی نشون ندادم 

الان سیزده روز گذشته بنظرت ممکنه بخواد برگرده؟؟

اول اینستا انبلاک کرد دو هفته بعد تلگرام سه روز بعد واتساپ 

و من هیچچچچچ ری اکشنی نشون ندادم 

الان سیزده روز گذشته بنظرت ممکنه بخواد برگرده؟؟

من ک خودم بهش پیام نمیدم ولی انبلاکش کنم از واتساپ و تلگرام؟؟درسته اینستا بلاک نیست ولی فکر میکنم شا ...

این چند روز بهت پیام نداده ،بهتره بیخیالش بشی چون اگه براش مهم بودی و دوست داشت حتما یه پیامی میداد یا خبر میگرفت،

اول اینستا انبلاک کرد دو هفته بعد تلگرام سه روز بعد واتساپ و من هیچچچچچ ری اکشنی نشون ندادم الان سیز ...

وقتی میخواست برگرده آنقدر طول نمی‌داد که،لااقل یه پیامی یا خبری ازت می‌گرفت.