2777
2789
عنوان

چم شده یکی بیاد 😭

73 بازدید | 14 پست

پشت چشمام درد می‌کنه سرم گیج میره  تعادلم کمتر شده  قبلا فقط پشت چشمام درد میگرفت الان دیشب تب و لرز هم کردم الان تب ندارم علائم سرماخوردگی و مریضی ندارم فقط پشت چشمام وقتی سرمو تکون میدم درد میگیره  یعنی تومور مغزی دارم😭😭؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد میگیره وقتی کره ی چشمم تکون میخوره مثلا وقتی سرمو میچرخونم

ویزوسه سرماخوردگی والا از دیروز اینطوری شدم به اضافه سردرد الانم تنم درد می‌کنه 

برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🥀

قبلا هم یبار اینطور شدم وقتی سرمو تکون میدادم چشمام درد میگرفت ولی الان حس میکنم تعادلم کم شد و تب ...

ببین سرماخوردگیه و احتمال داره چشمت هم ضعیف باشه 

ویزوسه سرماخوردگی والا از دیروز اینطوری شدم به اضافه سردرد الانم تنم درد می‌کنه

یعنی تب یک روزه و فرداش خوب خوب باشی ؟ من حالت تهوع و چیزی نداشتم فقط تب و لرز کردم   چشم درد و سرگیجه هم چند قبلش  الآنم کاملا خوبم فقط تعادل و چشم درد مشکل دارم😭

یعنی تب یک روزه و فرداش خوب خوب باشی ؟ من حالت تهوع و چیزی نداشتم فقط تب و لرز کردم چشم درد و سرگی ...

خوب سرماخوردگی کارش همینه دیگه گوش یه خورده عفونت کنه سرگیجه میگیری