2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد جنسیت نی نی هام

132 بازدید | 21 پست

خانوما سلام وقت همگی بخیر من دوقلو باردارم و الان ۹ هفتمه حالتام اینه زیر شکمم مثل یه گلوله جمع شده سمت چپ توایل بارداری پا و تخمدان سمت راستم عجیب درد میکرد اما الان سمت چپم کم خواب شدم و میلم به ترشی و میوه هم میخورم  عاشق آش رشته و آش دوغم و از مرغ متنفررررررررم بیشتر وقتا گردن درد دارم نمیدونم ربط داره یا نه بعدیشم اینه که بزاق دهنم خیلی زیاد شده و حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم و بتامم دوروز به موعد ۸۹۵بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه سالم باشن بعدشم پسر😀 چون خودم داداش نداشتم ‌ یه دخترم دارم

از الان با این علامت ها فکر تعیین جنسیت نباش که اصلا قابل اعتماد نیست و ممکنه بعدا بخوره تو ذوقت مخصوصا این شوهرای پسر دوست به همه میگن پسره... به سونو ان‌ تی هم هیچ اعتباری نیست... تا انومالی اصلا فکرش رو نکن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم