2777
2789
عنوان

هورمون رشد

136 بازدید | 13 پست

سلام

عزیزان کسی آزمایش هورمون داده و هورمون رشد استفاده کرده برای بچه اش؟

پسرم ۵ سالشه قدش ۱۰۰ و وزنش ۱۴ هست.

میخوام بدونم تو آزمایش آنژیوکت میزنن یا هر دفعه باید رگ بگیرن؟

کسی میدونی استفاده از هورمون عوارض داره یا نه؟

دختر من انجام داد.پنج مرحله هم هست

کمبود هورمون رشد داشت،با اینکه ازمایش کمبود رو نشون میداد اما ما بازم ی مدت صبر کردیم ک شاید بدون تزریق امپول هورمون رشد افزایش داشته باشه چون سن استخوانیش کمتر از سن تقومیش بود و ژن قد بلند هم داریم.چون پدرش قد بلند هست  اما متاسفانه اصلا افزایش نداشت

الان با توکل ب خدا دو هفته هست ک هورمون درمانی رو شروع کردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد عوارضش هم خیلیا میان اینجا ته دل ادمو خالی میکنن.اما اگر درموردش تحقیق کنید و اطلاعات درست پیدا کنید متوجه میشید ک اگر همه چیز رو اصول باشه و زیر نظر دکتر پیش برید هیچ عوارضی نداره.

مثلا میان میگن فامیل ما ب جای قد از عرض پهن شده.بله درسته اما نمیدونن در چ شرایطی این امپول رو زدن.

افرادی ک کمبود هورمون رشد ندارن و از این امپول استفاده میکنن این عوارض رو دارن.

شما فکر کن ی بدنی هورمون ب اندازه کافی داره و شما هر شب بعش اضافه میکنید خب مسلما عوارض داره

یا موضوع قند و دیابت،زمانی ک دارو شروع میشه باید باید رو خورد و خوراک تمرکز کنید و برنامه داشته باشید،باید شیرینی جات ب اندازه مصرف بشه.و مهارت دکتر اینجا خیلی مهمه ک چند وقت در میان چکاپ کامل انحام بده ک ببینه وضعیت قند خون چطوری هست و ب نسبت اون یا ی مدت دارو رو قطع میکنن یا کم و زیاد میکنن.

و عوارض دیگه ک میگن نازا میشن،این هم دقیقا برمیگرده ب اینکه کمبود هورمون دارن یا نه.

من خودم جز افرادی بودم ک وقتی دکتر گفت امپول تا کی ب همسرم میگفتم حاضرم قدش کوتاه باشه اما اینو نزنیم.اما وقتی چند ماه تحقیق کردم و فهمیدم اگر همه چیز اصولی باشه خطری نداره قبول کردم.

دکتر کامل برای من توضیح ک هورمون رشد از غده هیپوفیز در مغز ترشح میشه.اگر توقف رشد داشته باشید یعنی این غده ترشح نداره.ب من گفت ایا وقتی ی جای بدنت درست کار نمیکنه مثلا قلبت،و بهت پیشنهاد عمل قلب باز با ریسک بالا میدن،ایا بازم انجام نمیدی؟بله انجام میدی و ریسکشم میپذیری.

اینم دقیقا همینه وقتی ی غضو بچه ات خوب کار نمیکنه و راه درمان داره.و اگر انجام ندادی در اینده بچه ات تاثیر صد درصد منفی میزاره بازم میگی انجام نمیدم.

دیدم درست میگن و منو قانع کردن ک با توکل ب خدا بریم جلو ببینیم چی پیش میاد

امیدوارم تجربیات یک ساله من ک شبانه روز تمام لخظات ذهن منو درگیر خودش کرده ب شما کمکی کرده باشه.

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم. میتونم بپرسم دخترتون چند سالشه؟

سلام عزیزمپسر من ۱۳سال و ۵ماهشه و قدش ۱۴۶سانته و دکتر هورمون رشدرو تجویز کرده منم نگرانمشما راضی بود ...

سلام خانمی

بله من خیلی راضیم.در حدی ک میگم کاش زودتر اقدام کرده بودم.الکی یک سال زمان رو از دست دادم.

خداروشکر تا الان عوارضی نداشته.چون دکتر مداوم چک میکنه و ازمایش میگیره.

سلام خانمیبله من خیلی راضیم.در حدی ک میگم کاش زودتر اقدام کرده بودم.الکی یک سال زمان رو از دست دادم. ...

سلام مجدد

ببخشید باز مزاحم شدم

حین دریافت هورمون رشد،چند وقت یکبار آزمایش چک میکردین؟

پسرم ۱۳سالونیمه ست قدش ۱۴۶ونیم

دکتر براش هر شب ۲۲میل تجویز کرده

و گفته ۴ماه دیگه آز بده

دیر نیست ۴ماه دبگه؟

سلام مجددببخشید باز مزاحم شدمحین دریافت هورمون رشد،چند وقت یکبار آزمایش چک میکردین؟پسرم ۱۳سالونیمه س ...

سلام خواهش میکنم مراحمید،

من بعد از سه ماه چکاپ دادم.دوره دوم هم گفت  فعلا دیگه لازم نیست و ندادم.

نه فکر نمیکنم دیر باشه هر دکتری تجویزش فرق میکنه.فکر نمیکنم یه ماه بالا پایین زیاد نگران کننده باشه،خودتون رو اذیت نکنید.