2777
2789
عنوان

یا علی (ع)💚

86 بازدید | 14 پست

پیامبررحمت‌صلی‌الله‌علیه‌و‌آله میفرمود:

جبرییل نزد من آمد وگفت: 

یا محمد؛ خداوند به تو سلام می‌رساند 

و می‌فرماید: 

_نماز را واجب کردم،

اما تکلیفش را از شخص معذور،

دیوانه و طفل برداشتم.

_ روزه را واجب کردم،

اما آن را برای مسافر الزامی نکردم .

حج را واجب کردم،

اما آن را از بیمار نخواستم. 

زکات را واجب کردم،

اما آن را از گردن نیازمند ساقط کردم.

اما اما اما؛

دوستیِ علی‌بن‌ابیطالب‌علیه‌السلام را 

واجب کردم و محبتش را،

بر تمام اهل آسمان و زمین الزام نمودم،

بدون آنکه رخصتی در آن باشد.

#علی‌ولی‌الله

| بحارالانوار.ج۴۰.ص۴۶

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا روزه نگرفتم ولی امسال یه نذری کردم و گفتم همه روزه هامو میگیرم خدا خودش کمکم کنه

ان‌شاءالله

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من تا حالا روزه نگرفتم ولی امسال یه نذری کردم و گفتم همه روزه هامو میگیرم خدا خودش کمکم کنه

عزیزم البته چه حاجات ما برآورده بشه چه نشه ما وظیفه داریم واجباتمون رو انجام بدیم 😘

عزیزم البته چه حاجات ما برآورده بشه چه نشه ما وظیفه داریم واجباتمون رو انجام بدیم 😘

میدونم ولی من هیچ وقت نتو نستم با واجبات کنار بیام 

امسال خواهرم گفت این و نذر کن و از خدا بخواه 

منم همین کاروکردم نمی دونم درسته یاغلط😔

میدونم ولی من هیچ وقت نتو نستم با واجبات کنار بیام امسال خواهرم گفت این و نذر کن و از خدا بخواه منم ...

ان‌شاءالله خدا هم حاجتتونو بده و خیرتونو توی اون یرار بده هم هپت بده برلی انجام واجبات🥰

سلام. ببخشید تونستید بفهمید صدایی که تو خونتون بود ماینر هست یا نه. ماهم همچین صدایی میاد تو خونمون از طبقه بالا. واقعا کلافه شدم 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
سلام. ببخشید تونستید بفهمید صدایی که تو خونتون بود ماینر هست یا نه. ماهم همچین صدایی میاد تو خونمون ...

سلام نه عزیزم 🫠

ان‌شاءالله خدا کمکتون کنه🥲

سلام نه عزیزم 🫠ان‌شاءالله خدا کمکتون کنه🥲

ممنون عزیزم. صداهه برای شما هنوز هست یا دیگه قطع شده؟ بخدا ما کلافه شدیم هم از سر و صدای خودشون هم از صدای کولر و حالا هم صدای دستگاه جدید. من در خونشون رفتم تند برخورد کردن و‌شعور ندارن. مشکل قلبی پیدا کردم دیگه از دستشون

ممنون عزیزم. صداهه برای شما هنوز هست یا دیگه قطع شده؟ بخدا ما کلافه شدیم هم از سر و صدای خودشون هم ا ...

کمتر شده برای ما 

چقد درک میکنم 

منم از دست همسایمون احساس میکردم مغزم لرزش داره 

کمتر شده برای ما چقد درک میکنم منم از دست همسایمون احساس میکردم مغزم لرزش داره

ممنونم عزیزم.‌خدا کمک کنه اینا به خودشون بیان