2777
2789
عنوان

هرکی وجدانش بیداره بیاد

72 بازدید | 7 پست

سلام ، پریروز بچه سه سالمو بردم کاردرمانی ذهنی بخاطر اینکه بازیگوشیع، ولی از اون موقع دارم روانی میشم،آموزشش اینطور بود که بازوهای بچه بی زبونو سفت گرفته بود و نیم ساعت سرش فریاد می‌زد بشین، درحالی‌که خودش نشسته بود؟ بچه داشت سکته می‌کرد لکنت که هیچ نزدیک بود کلا لال بشه ،بنظر شما این رفتارا که روی حیواناتم قفله برا بچه سه ساله به بهانه اینکه الان اذیت شه ولی بعدا درمان میشه براساس علمه واقعا؟ دلم میخاد یه جور جنبش تشکیل بدم ، مطمئنم هیچ روانشناسی هم اینو نمیپذیره بنظرتون چطور میشه کمک کرو به اینجور بچه های بی زبونی که پدر و مادر کله پوکی مثل من دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت رو روانی نکن بچه باید بازیگوش باشه و سالمه دست یسری روانی احمق نسپر

خودم اینارو خوب میدونم ولی متاسفانه یه شوهرم این چیزارو نمیفمه پدرشوهرم چون خرجشو میده اونجا بود میگفتن حتما به نفعشه پس فردا اگر مشکلی پیش اومد تو مدرسه تقصیرتوعخ که نذاشتیّ هرچند آوردمش بیرون و دیگه هرگز چنین جایی نمیرم ولی میخام یه جنبشی چیزی تشکیل بدیم به مادرای مثل من بفهمانیم بخدا این کار اشتباهه ولی نمیدونم چجور

میشه بیشتر توضیح بدی؟

ببین نزدیک ۱۰ ساله یسری علوم که غلطه ، هدفش یچیز کاملا برعکس ظاهر اون علوم هست با عنوان های شکرگذاری ، یسری روان درمانی ها، کلاسهای انگیزشی ، کلاسهای یوگا و.... وارد کشور شده و آسیب های بشدت بزرگ وارد کرده که بعد ده سال الان آسیب هاش دیده میشه 

مثلا خود یوگا کلا تو سازمان بهداشت جهانی اصلا ورزش محسوب نمیشه و مشکلات تیروئید و جوش های عجیب و ... رو تو بدن بعضی ها جا گذاشته در کنارش بر اساس عبادت آئین بودا و بت پرستی داره بهشون ورزش میده 

میشه بیشتر توضیح بدی؟

تو این کلاسها با این موارد آشنا میشی و آسیب هاش رو میشناسی و راه های مقابله باهاش رو یاد میگیری و کلی بدردت میخوره 

فقط باید درباره معنویت های نوظهور مطالعه کنی ‌البته تا آخرش که متوجه بشی قضیه چیه 

این جریان ها آنقدر پیچیده هستن که تو ظاهر احساس میکنی اتفاق نمی افته ولی ....