2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیگه تا الان بودیم بزار نماز صبحم بخونیم بعد بریم😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من خیلی ناراحتم نمیتونم بخوابم.

یک لبخند بزن و باهمون لبخند بگو خدای مهربون خودت صلاح منو میدونی همین مسئله خودمو سمردم دستت خودت کارگشا شو و تمام ببین از من بدتری که بچم سقط شدبعد ده سال انتظار اونم بخاطر رفتاری شوهرم و خانوادش اونشب جون دادم آخر گفتم آخرشب از بس زار زدم گفتم اصلا خدایا خودت میدونی اگرم بصلاحمه بمونه اگرنه رفته دیگه خودت میدونی و چرا رفت خدایانعمت هاتو شکر اینقدر حرف زدم بالبخند دردم از بین رفت و توی تاریکی یک بچه جلوچشمام میامد حالت سندروم دان هرکار کردم نمیرفت از تو ذهنم گفتم خدایا شکرت بازم هرچی صلاحه یک لحظه ترسیدم شاید اون بچه من بوده بچه ای که میامدجلوی چشمام حدودای۷_۸ساله بود اونجا گفتم ببین اینم صلاحت نکنه اینجوری قراربوده بشه� ببین تمام تمام تمام مسائل زندگی انسان مشکلات پسش آسانی حرف قرآن باهرسختی به همراه هرسختی پس از هرسختی آسانی به اون مسئله فکر نکن درس عبرتش بگیر و رهاش کن تا ناراحت نباشی💐😊

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

من رفتم کامپیوتر بترکونم کلی اینترنت دوشنبه سوری جمع کردم برم دانلود😂 ۵_۶تا خط همراه اول خدابده برکت هرکدوم ۴گیگ 🫣

سلام ببخشید تو یک تاپیکی گفتین این آیه رو بخونیم برای کسیکه اذیت میکنه 

تاپیک قفل شد اومدم اینجا

چقدر بخونیم؟

برادر من خیییلیی عصبیه میشه به نیتش بخونم؟

🌛اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (نام فرد شرور آورده شود)🌜

❣بار خدایا، هیچکس شر تو را باز نمی گرداند،و تو شر همگان را باز می گردانی خدایا شر فلانی را از من بازگردان

سلام ببخشید تو یک تاپیکی گفتین این آیه رو بخونیم برای کسیکه اذیت میکنه تاپیک قفل شد اومدم اینجاچقدر ...

سلام  خوبین هرچندبار که خواستین من مثلا ده بار میخونم بعد کلی بعدش ایمان دارم قوی این اتفاق میافته جاریم همسایه مون بود یک چندماهی دیگه دم در پیداش نمیشد هر روز در میزدن وقت و بیوقت