2777
2789
عنوان

بتمرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست
اگر کاری از دستم بر بیاد چرا که نه

همسرم با سه تا خانم چت ناجور میکنه با هزار تا زبون خوش باهاش حرف زدم نگفتم میدونم 100درصد ولی گفتم بهش شک کردم اینا اونم کلی فوش و...

کسی رو میخوام با دوتا از اینا رفیق بشه

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمونده شدم مغزم جواب نمیده

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

همسرم با سه تا خانم چت ناجور میکنه با هزار تا زبون خوش باهاش حرف زدم نگفتم میدونم 100درصد ولی گفتم ب ...

که چی بشه 

با سه تاش هم رفبق بشه 

هزارتا دیگه هستن جای اون سه تا رو پر کنن

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

که چی بشه با سه تاش هم رفبق بشه هزارتا دیگه هستن جای اون سه تا رو پر کنن

نمیدونم چیکار کنم خسته ام

چرا ؟

هر روز چت های ناجورشو میبینم وقتی میخونم دستم جوری میلرزه انگار صد سالمه .

خدا به حق خودش به حق شکاف کعبه به من نظر کنه.

تاپیک قبلیم هست ماجراش

هر روز چت های ناجورشو میبینم وقتی میخونم دستم جوری میلرزه انگار صد سالمه .خدا به حق خودش به حق شکاف ...

میدونم چی میگی 

بدترین حسی که ادم تجربه میکنه خیانت هست 

امیدوارم حال دلت خوب بشه و همسرت قدرتو بدونه 

هیچ کس مثل زن ادم پشتش نیست و غمخوارش نیست 

میدونم چی میگی بدترین حسی که ادم تجربه میکنه خیانت هست امیدوارم حال دلت خوب بشه و همسرت قدرتو بدونه ...

من خیلی پاش موندم الان چند ساله بیکاره نذاشتم خانواده ام بفهمن خودم دبیر غیر رسمی هستم.

هرچی زحمت میکشم در میارم خرج خونه میکنم دوساله برام یه دست لباس نخریده.با همه چی کنار میام الا خیانت که گویا دارم با این موضوع هم کنار میام دنبال انتقامم

من خیلی پاش موندم الان چند ساله بیکاره نذاشتم خانواده ام بفهمن خودم دبیر غیر رسمی هستم.هرچی زحمت میک ...

انتقام کار ادمهای ضعیف هست 

شما معلم هستید و اگر توی تاپیک های قبلی من نظرات بخونید همیشه گفتم معلم برام بالاترین و با ارزش ترین جایگاه داره 

دنبال این باش زندگیتو درست کنی و اگر نشد و نخواست 

چند وقتی ازش دور بشی تا قدرتو بدونه 

هیچ وقت به فکر انتقام نباش چون در اخر خودت نابود میشی

انتقام کار ادمهای ضعیف هست شما معلم هستید و اگر توی تاپیک های قبلی من نظرات بخونید همیشه گفتم معلم ب ...

سپردم بخدا 🥹🥹😔🖤

خدا بزرگه ارزو میکنم هرچی خیره براتون پیش بیاد

ممنونم از همدردیتون برادر ببخشید وقت شمارو هم گرفتم.