2777
2789
عنوان

باید زن بگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 36 پست
اصلابهش پیام نده چون خودت پشیمون میشی حتی اگه دوسش داری بیخیالش شودیگه

پیام ندادم. چیزی که برام عجیبه این بود که دوستش بهم پیام داد و گفت اون آدم نیست قدرتو نمیدونه بیا با من دوست شو!! 

شمارمو از توی گوشی اون برداشته بود

همچی تموم شدعزیزم ازدواجی در کار نیست فقط خواسته بپیچونتت بره دنبال نفر بعدیحتی اگه ازدواجم کرد بدون ...

اختلاف طبقاتی و تحصیلی و فرهنگی و مالی و...... از هر نظر

ولی دلم برای خودم میسوزه چرا باید عاشق همچین کسی بشم و چرا اون نباید قدرمو بدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوراشو زده گورشو گم کردهلیاقتتو نداره قطعامتاسفانه باید از سرت بیرونش کنی با اینکه خیلی دردناکه

من بلاکش کردم. ولی الان که حرفای شماها رو شنیدم حرصم گرفته. به نظرت فحشش بدم و هر چی لایقشه بگم؟ 

پیام ندادم. چیزی که برام عجیبه این بود که دوستش بهم پیام داد و گفت اون آدم نیست قدرتو نمیدونه بیا با ...

شایدخودش بش گفته امتحانت کنه تواصلاجواب دوستشونده بلاکش کن

کارخوبه خدادرست کنه...
من بلاکش کردم. ولی الان که حرفای شماها رو شنیدم حرصم گرفته. به نظرت فحشش بدم و هر چی لایقشه بگم؟

حقیقتا لیاقت نداره یبار دیگه صداتو بشنوه یا حرفاتو بخونه 

به خودت برس 

فقط به خودت برس

حتما ورزش کن تو افسردگی فرو نرو همه این دورانو داشتن سعی کن ازش عبور کنی 

رفت دوست دختر مردمو بگیره نوش جونش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پیام ندادم. چیزی که برام عجیبه این بود که دوستش بهم پیام داد و گفت اون آدم نیست قدرتو نمیدونه بیا با ...

اوه اوه سمت این رفیقه اصلا نرو 

پسرا دخترارو به همدیگه پاس می دن 

اصلا قبول نکن 

دوستی اصلا مگه بخواد بیاد خواستگاری که قطعا از رفیقش یه چیزایی شنیده می دونه الان ممکنه حالت خوب نباشه اومده از اون بدتراشو نشونت بده این مدل پسرا لاشی تر از اولی هستن

بگو تو ام لنگه رفیقتی بعدا می ری دوست دختر مردمو می گیری خیر پیش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اوه اوه سمت این رفیقه اصلا نرو پسرا دخترارو به همدیگه پاس می دن اصلا قبول نکن دوستی اصلا مگه بخواد ب ...

حقمه هر چی سرم بیاد

میگم پسره روستاییه، نه غیرتی نه هیچی نه شعوری نه اداب معاشرتی

منه خرررر چرا به این محل دادم ازم شماره گرفت نباید میدادم

شایدخودش بش گفته امتحانت کنه تواصلاجواب دوستشونده بلاکش کن

نه بابا دوستش از خودش بدتره باز این یه قیافه ای داره دوسته از بس زشته نمیشه نگاهش کرد، تریاکی هم هست

حقمه هر چی سرم بیادمیگم پسره روستاییه، نه غیرتی نه هیچی نه شعوری نه اداب معاشرتیمنه خرررر چرا به این ...

عب نداره عزیزم

پیش اومده خودتو سرزنش نکن تجربه اس 

می گذره حال خودتو خوب نگه دار❤️

اینم اضافه کنم که من دانشجوی پزشکی هستم و پسره راننده آمبولانسه. توی روستا زندگی میکنن و باباش کشاور ...

توکجا اون کجا ازش خیلی سرتری اون داره به انتخاب خودش ازدواج میکنه دروغ میگه که خونواده تحت فشارگذاشتنش وازخواستگاری بی خبره اصلامگه میشه ؟ 

بیخیال شو فکرخودت باش

اوه اوه سمت این رفیقه اصلا نرو پسرا دخترارو به همدیگه پاس می دن اصلا قبول نکن دوستی اصلا مگه بخواد ب ...

ای بابا من توی خیابون حالم بهم خورد گرمازده شده بودم زنگ زدن اورژانس این اومد منو رسوند درمونگاه بعدش شمارمو گرفت. توی اون حال باهام مهربون بود منم کمبود محبت دارم جذبش شدم. خر شدم