2777
2789
عنوان

میخوام مهاجرت کنم ولی

194 بازدید | 11 پست

شوهرم میگه بریم یه کشور دیگه برای خودم و اهدافی که دارم هم رفتن از ایران خیلی خوبه ولی واقعا نمیتونم از مامانم و داداشام دل بکنم کاشکی میشد با خودم ببرمشون دادشام اوکی بودن مامانم میگه دوست ندارم  

من به مامانم خیلی وابستم از یکطرف میگم اونجا واسه من خیلی بهتره نه برای من برای شوهرم برای بچم ولی نمیتونم از مامانم جدا بشم 

خواهرانه راهنماییم کنید شما بودید چیکار میکردید؟🥲

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

اون قدیم بود میرفتن الان گوشی و تماس تصویری هست

میتونی سالی یه بار هم بیای 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو با خودت ببر😂

جدا از شوخی چند وقت بگذره عادت میکنی حالا دیدنشونم میتونی بیای دیگ

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

آره خب قطعا مهاجرت راحت نیست اصلا ولی این رو بدون که وابستگی اسیرت می کنه‌ و مانع پیشرفتت میشه.

اگر این کار باعث میشه زندگیتون بهتر پیش بره و به پیشرفت قابل توجهی برسین حتما این کار رو بکن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هربار رفت و برگشت ده هزار دلار آب میخوره اینفدرا هم راحت نمیشه اومد سرزد

پولش مهم نیست

من الان از جدایی میترسم 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

آره خب قطعا مهاجرت راحت نیست اصلا ولی این رو بدون که وابستگی اسیرت می کنه‌ و مانع پیشرفتت میشه.اگر ا ...

شوهرم بخاطر من میگه آره من موفق میشم اگر برم یه کشور خوب ولی واقعا نمیدونم میتونم دل بکنم از داداشام و مامانم یا نه

نرو بمون .اولش خوبه ولی بعدش افسردگی میگیری

من خیلی ذوق رفتن داشتم همیشه کلی برنامه میریختم تو ذهنم خیلی خوشال بودم بعد امسال جور شد برم ولی متاسفانه یه مدته بیمار شدم و نمیدونم اونجا چکار کنم با این درد واقعا دلم شکسته اینجا همه دورمن میترسم اونجا بخاطر بیماریم افسردگی بگیرم