2777
2789

دوستان اگه سری ۱۳ به بعد دارید که ریجستر نشدن مشکلی براش پیش نمیاد از لحاظ پریدن آنتن؟‌ 

اینکه میگن کد بزنی کافیه و چندماه ضمانتش میکنیم و...بنظرتون صحت داره یا همون سری سیزده بهتره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه آیفون ۱۵ پرومکس داشتم اینجا نبودم

😂😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مسافری ریجستر میشه

هزینه ریجسترش نزدیک چهل تومنه 

اگه نخوایم ریجستر کنیم همون کدی که میگن هست و نزدیک یه تومنه بزنیم بنظرتون آنتش میپره یا مشکلی پیش نمیاد؟

راهی هست بدون ریجستر بشه استفاده کرد؟

اطرافیانم ۱۶ دارن ریجستر شدهالبته ار خارج خریده و کلا یک هفته اس ریجستر کرده

من اگه بگیرم نمیتونم تا دو سه ماه ریجسترش کنم

می‌خوام بدونم تو این مدت مشکلی پیش نمیاد و میشه چندماه بدون ریجستر ازش استفاده کرد یا نه خرید همون سیزده پرومکس منطقی تره

هزینه ریجسترش نزدیک چهل تومنه اگه نخوایم ریجستر کنیم همون کدی که میگن هست و نزدیک یه تومنه بزنیم بنظ ...

ممکنه این روش های به خیلیا کمک کرده باشه اما تضمینی نیست 

بیخیال آیفون شو اگه ریجستری واست مهمه یا یه موبایل میانرده در کنارش داشته باش

ممکنه این روش های به خیلیا کمک کرده باشه اما تضمینی نیست بیخیال آیفون شو اگه ریجستری واست مهمه یا یه ...

موبایل دارم بجز اون 

خواستم سیزده پرومکس بگیرم فروشنده گفت بجاش ۱۵ پرومکس بردار کیفیتش بهتره و همون کد کار ریجستر رو می‌کنه ولی دو دل شدم چون اونا فقط برای پول میگن و تضمینی نمیدن ممکنه از کار بیفته 

من اگه بگیرم نمیتونم تا دو سه ماه ریجسترش کنممی‌خوام بدونم تو این مدت مشکلی پیش نمیاد و میشه چندماه ...

نمیدونم 

من سیزده دارم 

بنظرم زیاد فرقی ندارن 

من ۱۶ گرفتم چک کردم زیاد فرقی ندارن 

برای کسی که نداره و میخواد بگیره و هزینه مهم نیست که خب ۱۶ عالی 

ولی یکی که داره بنظرم به صرفه نیست عوضش کنه 

لااقل برای من 

البته ایشون ادعا داره ۳ ماه پیش گرفته راست و دروغش نمیدونم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.