اسی جون منم حالم بده لطفا کمکم کنین..هم اسی هم دوستان صادقانه قضاوت کنین لطفا......اگ بحثی باخواهرشوهرم یامادرشوهرم داشته باشم خودمون حل میکنیم دیگ ب شوهرم نمیگیم.اماامشب خیلی ناراحت شدم ازدستش ..شما صادقانه نظربدین لطفا...بچه ها اول اخلاق خواهرشوهرمو بگم ک کامل قضاوت شه راجبشی ادمیه ک اصلا تعصب بیجا نمیکشه،اگ پسرش ناراحتش کرده باشه پیش من هرچی ازدهنش دربیادمیگه،یا مادرباباش ناراحتش کرده باشن پیش من همه چی میگه بهصوندیگ نمیگه وای عروسمون اینجاس خانوادمو خراب نکنم پیشش.نه اینجوری نیس و کاملا حق هس ولی خیلی رکه واس همون حرفاش تلخ میشه..خب جریان اینه چن روز پیش ما ی جشن مفصل گرفته بودیم منوشوهرم...بعد همه نشسته بودن روصندلی ها،بعد شوهرم و من ازون میزا داشتیم ک صندلی هم دوتا بود،عین جایگاه عروس داماد.بعد منوشوهرم ی جعبه کادو روبازمیکردیم عوض اینکه شوهرم دقیقا کنارم باشه مامانم وسطمون بود با ی گوشی فیلم میگرف ازم😐کم مونده بود گوشیمو بکنه توچشمم😂😂شوهرمم اونور تر وایساده بود.بعد توفیلما یکم بد شده بلخره مادوتایی بایدبازمیکردیم جعبه رو،ولی خب مامانم وایساده بود و توفیلما بد شده.خلاصه امشب داشتم فیلمارو میدیدم خونه مادرشوهرم بودم،یهو گفتم این رقص دوتایی ما بود اه این بچه همش وسط بود خراب کرد رقص دوتاییمونو ینی چی اخه چرا نمیذارن دوتایی برقصیم درک ندارن؟یهو خواهرشوهرم گفت اره موقع جعبه باز کررن مامانتم اونجا وسط بود فیلمو خراب کرده...راس گفت ها ولی بهم برخورد اما هیچی نگفتم ..الان اصابم خرابه میخام ب شوهرم بگم ک خواهرت اینجوری گفته