این عنوان کتابیه که دخترکوچولوی داداشم که تازه مادرشو از دست داده هرشب از خواهرم میخواد براش بخونه کتاب رو براش میخونن توی خط ب خطش میگه منم همینطور هرشب میره در گوش خواهرم میگه عمه من دلم برای مامانم تنگ شده خدایا کاش منو برده بودی اما این بچه مادر داشت...واقعا چطور دلت اومد این دخترای طفل معصوم اینجوری بی مادر کنی.
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
خدا بیامرزه منم دلم خیلی برا مادرم تنگ شده چرا بغلش نکردم چرا کف پاشو نبوسیدم کاش میشد زمان ب عقب بر ...
روحشون شاد...
من گاهی میگم کی فراموش میکنه ؟ میگم خودم خاطره های ۶سالگیم یادم نیست.اما بعدش میگم خب من هیچ اتفاق هولناکی مثل ازدست دادن مادر تو ۶سالگی تجربه نکردم قطعا اگر تجربه کرده بودم یادم میموند
پسرم کلاس دومه پارسال همکلاسیش مادرشو از دست داد،،،پسرم یه روز از مدرسه اومد گفت همکلاسیم زنگ آخر خیلی گریه میکرد ازش پرسیدم چی شده؟ گفت دلم برای مادرم تنگ شده(زنگ آخر مادرا میان دنبال بچه ها این طفل معصوم هم دیده بود) ،،،،بعد از این حرف پسرم تا خود شب گریه کردم اینقدر حالم بد شد ،،،خدا هیچ بچه ای رو بدون مادر و پدر نکنه