2777
2789

من خودم یادمه بچه که بودم مامانم تو حوض داخل یه تشت روفرش خیس کرده بود منم تو حیاط گل بازی می‌کردم وقتی رفتم خونه دستم شستم که گلا ریخت داخل اون تشت و روفرش عصرش که با داداشم اومدیم مامانم که دید گفتش کاره کی بوده گفتم داداشم که مامان براش خط و نشون کشید بیچاره داداشم هاج و واج مونده بود که چیشده 

تو دروان حاملگی جوری برای این قضیه هر روز گریه میکردم که از حال میرفتم 😂

من باردارم خیلی عصبی میشم دست خودمم نیس چیکار کنم میترسم بچه چیزیش بشه

عادی منم اونطوری بودم سر یه موضوع خیلی چرت گوشی رو کوبیدم زمین گلش خراب شد ۳ تومن دادیم که گوشی درست کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی منم اونطوری بودم سر یه موضوع خیلی چرت گوشی رو کوبیدم زمین گلش خراب شد ۳ تومن دادیم که گوشی درست ...

شما هم عصبی میشدی منم حرص میکشم رور ناف و شکمم درد میکنه هر چقد. میگم حرص نکشم نمیشه

شما هم عصبی میشدی منم حرص میکشم رور ناف و شکمم درد میکنه هر چقد. میگم حرص نکشم نمیشه

خیلی دوران سختی هستش 

من زیارت عاشورا با دعای معراج رو هرشب که میخواستم بخوابم گوش میدادم قرآنم هر روز میخوندم واقعا آرومم می‌کرد