2777
2789
عنوان

تهوع

75 بازدید | 11 پست

بچه ها مداوم حس میکنم یچیزی توی معدم رو سفت گرفته و پایین نمیره ( عین حالت بغض گلو دیدین ها ،اما توی معده) و چه صبح چه شب چه بیداری چه خواب ، حالت تهوع دارم و بی اختیار عوق میزنم ولی بالا نمیاد ، الان چند ماهه اینجوریم و چندبارم دکتر رفتم و سرم ضدتهوع و اینا نهایتا یک شب حالم خوبه و از فرداش دوباره میشم همون ، و بدنمم هیچ جون و انرژی و توانی نداره یعنی گوشی توی دستم سنگینی می‌کنه حتی ، بیحال و بی انرژی و همش خوابم میاد ، لطفاً اگه راهی تجربه ای دارین بگید، الان از همین حال بد بیدارم  

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی مسموم نشدی؟ زخم معدم میشه از استرسم میشه

ببین آخه الان چندماهه، مسموم شدن تا چندماه دووم میاره یعنی؟ در عین حال که گشنمه شدید ،میخورم فورا حس تهوع ، چه غذای گرم چه سرد چه فست فود و ...

...

ببین آخه الان چندماهه، مسموم شدن تا چندماه دووم میاره یعنی؟ در عین حال که گشنمه شدید ،میخورم فورا حس ...

زخم شده معدت از استرس

بله مسمومیت تا چندماه میشه درصورتی که در کنارش میکروب معدم داشته باشی

اخه توی معدمه، مگه میشه بخاطر ناراحتی باشه ؟ غم و استرس که خیلی داشتم این چندماه

اره کلا درد ها روی قسمتی ک ضعیف تره میمونه 

مت خودم مثل تونم

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

زخم شده معدت از استرسبله مسمومیت تا چندماه میشه درصورتی که در کنارش میکروب معدم داشته باشی

شدیدا مضطربم اره ، دارو تقویتی میخورم بهم نمیسازه حتی ،روده هام تحریک پذیره ،مشکل معده نداشتم تا حالا ، اما باوجود مشکل روده ،هیچوقت مثل الان نبوده حالم ، بخدا همش میرم دکتر و سرم و بازم از فرداش غذا میخورم همینم 

...

چجوری رفعش کنم بخدا دارم خفه میشم

مدیتیشن کن موزیک گوش نده 

عود روشن کن 

آفتاب بگیر  گلدون گل بزار تو خونه ات بهشون برس 

اینستا گردی نکن اگه هی میخوای بری سمتش بجاش فیلم بیین 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌